Radu Tudor a fost numit general manager al postului de televiziune Antena International, care intentioneaza sa-si consolideze pozitia in comunitatile mari de romani din Europa, SUA si Orientul Mijlociu, potrivit unui comunicat de presa al trustului Intact. Acesta il citeaza pe Radu Tudor spunand ca este vorba despre "un proiect strategic, despre care discut de luni bune cu Mihai Gadea".

Antena International este un post lansat in iulie 2006 si care se adreseaza comunitatilor romanesti din strainatate. Canalul difuzeaza cele mai importante programe ale posturilor de televiziune ale trustului Intact.

Potrivit comunicatului, "grila Antena International va propune romanilor aflati peste hotare o selectie de programe ce reflecta actualitatea romaneasca sub toate laturile sale: socio-politica, economica, culturala sau divertisment".

Radu Tudor, citat in comunicatul de presa:

  • “Pe langa noua pozitie in care am fost numit, raman fidel proiectelor in care sunt implicat acum: emisiunea La Ordinea Zilei - Antena 3, emisiunea Punctul de Intalnire - Antena 3 si content advisor al CEO Antena 3, Mihai Gadea".