CNA a decis, marti, sa retraga licenta pentru difuzare prin cablu a serviciului de programe Nasul TV, in conditiile in care termenul licentei audiovizuale a expirat pe 8 mai, iar societatea detinatoare nu a solicitat prelungirea acesteia, potrivit Mediafax. Socitetatea Firebreaking News SRL a solicitat aceasta licenta in mai anul trecut, dar nu a folosit-o niciodata, postul emitand de la inceput in baza unei licente audiovizuale prin satelit.

CNA a analizat situatia licentei pentru redifuzare prin cablu a postului Nasul TV, acordata pe 8 mai 2012 si al carei termen a expirat pe 8 mai 2013. Firebreaking News SRL, care detinea aceasta licenta, nu a solicitat, de altfel, nici decizia de autorizare, nici prima prelungire de sase luni.

Drept urmare, CNA a decis cu noua voturi "pentru" si un vot "impotriva" - cel al lui Christian Mititelu - sa retraga licenta pentru difuzare prin cablu.

Societatea detine, insa, licenta audiovizuala si decizie de autorizare pentru difuzarea programului Nasul TV pe satelit, obtinuta pe 14 decembrie 2011. Aceasta este licenta prin care emite Nasul TV din primavara lui 2012.