Adrian Sarbu, seful Mediafax Group si cel care si-a dat recent demisia de la conducerea grupului media ce detine in Romania posturile Pro TV, ar fi interesat de o parte din echipa de la Gazeta Sporturilor, ziar care face obiectul unor negocieri intre grupurile Intact si Ringier, scrie Paginademedia.ro.

Potrivit sursei citate, Ovidiu Ioanitoaia a fost vazut in sediul de unde Adrian Sarbu isi gestioneaza afacerile, iar omul de presa a confirmat vizitat, spunand ca a fost acolo "sa il salut".

In ultima perioada au aparut informatii legate de negocieri prin care grupul elvetian Ringier ar incerca sa preia de la trustul Intact controlul asupra Gazetei Sporturilor, ziarul de sport condus de Catalin Tolontan si Ovidiu Ioanitoaia. Potrivit Paginademedia.ro, in acest moment discutiile Intact-Ringier stagneaza. Pe de alta parte, Adrian Sarbu controleaza, pe piata locala, grupul Mediafax, care editeaza intre altele cotidianul Pro Sport.

Aceeasi sursa scrie ca Adrian Sarbu ar fi interesat de o parte din echipa GSP, nu de ziar, avand in vedere ca detine deja un titlu de sport. Paginademedia.ro noteaza ca la sediul Mediafax au fost vazuti, in ultima perioada, oameni de televiziune si producatori de formate si programe TV, iar Sarbu ar pregati o afacere de continut orientata pe formate de emisiuni.