Premiera in justitie: Presiunile Antena 3 asupra procurorilor in cazul Alexandrescu-RCS au fost invocate de DNA in sprijinul deciziei de trimitere in judecata a Antena 3, Antena TV Group si a sefilor Intact

de Costin Ionescu     HotNews.ro
Marţi, 1 octombrie 2013, 16:45 Economie | Media & Publicitate


Presiunile asupra sistemului judiciar prin intermediul media sunt invocate in premiera, de catre procurori, in sprijinul deciziei de trimitere in judecata lui Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu si a sefului Antena 1, Sorin Alexandrescu. Comunicatul DNA de marti prin care este anuntata aceasta masura mentioneaza emisiunile difuzate de Antena 3 incepand cu 30 mai, prin care "s-a urmarit exonerarea de raspundere penala a inculpatului, denigrarea sistemului judiciar, vizand influentarea deciziei magistratilor".

 • Rechizitoriul procurorilor include, de altfel, un capitol dedicat "distorsiunii mesajului public" de catre posturile Intact. Campania media a Antenelor in cazul Sorin Alexandrescu este descrisa drept o dovada a "pericolului social deosebit pe care il prezinta acestia (invinuitii-n.red.)". Vezi mai jos ce spune rechizitoriul in aceasta privinta

 
DNA a anuntat azi ca directorul general Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, precum si Dan si Camelia Voiculescu, persoanele juridice Antena TV Group si Antena 3 SA, Intact Publishing si seful Intact Publishing, dar si fostul sef ANAF Serban Pop au fost trimisi in judecata in dosarul privind santajarea administratorului RCS&RDS Ioan Bendei.

Comunicatul DNA arata spre final:


 • "In contextul sprijinului acordat activitatilor exercitate de inculpatul Alexandrescu George Sorin pentru si in numele S.C. ANTENA TV GROUP S.A. se inscriu si emisiunile difuzate, incepand cu data de 30 mai 2013, de postul de televiziune Antena 3 (detinuta S.C. ANTENA 3 S.A.), in sensul in care s-a urmarit exonerarea de raspundere penala a inculpatului, denigrarea sistemului judiciar, vizand influentarea deciziei magistratilor in ceea ce priveste urmarirea penala si judecata masurilor preventive in prezenta cauza penala."

Reamintim ca 30 mai 2013 este ziua in care seful Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, a fost retinut pentru 24 de ore, iar DNA a anuntat inceperea urmaririi penale a acestuia.

In premiera, presiunile asupra sistemului judiciar prin intermediul media sunt luate, astfel, in considerare intr-o decizie de trimitere in judecata. In acest caz este vorba despre Antena 3, persoana juridica trimisa in judecata sub acuzatia de complicitate la infractiunea de santaj.

Presiunile media, in special ale trustului Intact, asupra justitiei au fost condamnate in mod repetat pe parcursul ultimului an, atat de catre reprezentantii si forurile profesionale ale sistemului judiciar din Romania, cat si la nivel european - vezi raportul MCV al Comisiei Europene de la inceputul acestui an.

UPDATE 1 Rechizitoriul procurorilor include, de altfel, un capitol dedicat "distorsiunii mesajului public" de catre posturile Intact, la comanda proprietarilor, dupa cum reiese din stenogramele citate. Acestea vizeaza in special convorbiri intre Camelia Voiculescu si tatal sau intre ea si diversi responsabili din cadrul Antena 1 si Antena 3. Acelasi rechizitoriu descriu campania media in cazul Alexandrescu drept o dovada a "pericolului social deosebit pe care il prezinta acestia (invinuitii-n.red.)".

"In conditiile date si in intentia de a favoriza situatia inculpatului si a pune presiune pe activitatea magistratilor s-a pregatit un subiect de presa in cadrul caruia ￯tema va fi abordata cu deplina responsabilitate si obiectivitate￯, dorind sa se comunice elemente de fapt fara legatura cu realitatea rezultata din probatoriul cauzei, dar si cu atacuri dure la adresa activitatii Directiei Nationale Anticoruptie si a persoanelor din conducerea acestei unitati de parchet", arata rechizitoriul.

Rechizitoriul arata, intre altele, ca:
 • "Chiar constienta ca nu sustinea o cauza dreapta, invinuita (Camelia Voiculescu - n.red.) a luat decizia sa genereze o serie de dezbateri cu subiecte de natura sa induca in eroare opinia publica. Intr-adevar in acea zi titlurile emisiunilor Trustului Intact au continut alegatia conform careia Alexandrescu George Sorin a fost transformat din martor in inculpat. De fapt, se urmarea victimizarea persoanei inculpatului, decredibilizarea institutiei Directiei Nationale Anticoruptie si mistificarea realitatii legate de modul in care se dorea incheierea unui contract de redifuzarea emisiunilor S.C. ANTENA TV GROUP S.A."
 • "In orele care au urmat, mai ales ca se produsese retinerea inculpatului si cunosteau de la avocati imprejurarea ca urma a fi sesizata instanta de judecata cu propunerea de arestare preventiva, toate posturile de televiziune au difuzat emisiuni prin care au atacat Directia Nationala Anticoruptie pe temele stabilite de invinuita VOICULESCU CAMELIA RODICA, chiar si in conditiile in care situatia de fapt se relatau fapte si imprejurari eronate cu scopul clar al sprijinirii inculpatului in ziua in care se judeca propunerea de arestare preventiva a acestuia. In toate cazurile temele de discutie au fost impuse de catre invinuita Voiculescu Camelia Rodica si era absolut necesar ca ziua de 31.05.2013 sa fie marcata pe toate posturile. Practic s-a speculat orice, inclusiv o eroare materiala strecurata in comunicatul de presa al Directia Nationala Anticoruptie a fost  incriminata pe posturile de televiziune ca fiind fals."
 • "In aceeasi arie a distorsiunii mesajului public ca si in ideea decredibilizaii institutiei Directiei Nationale Anticoruptie, fara a tine cont de faptul ca instanta era investita cu judecarea unei cauze si prin urmare trebuia sa se pronunte in baza probelor administrate, in noaptea de 30/31.05.2013 se fac eforturi pentru mobilizarea tuturor realizatorilor de emisiuni care la randul lor trebuiau sa ia atitudine cu privire la retinerea inculpatului Alexandrescu George Sorin si sa comunice public cel putin pana la orele pranzului, moment la care se presupunea ca s-ar judeca propunerea de arestare preventiva a inculpatului, in limitele pe care le dicta invinuita Voiculescu Camelia Rodica."
 • "Probele administrate in cauza au demonstrat modalitatea concreta in care au inteles invinuitii si inculpatul sa foloseasca entitatile media pe care le au, pentru a transmite mesaje distorsionate cu privire la realitatea faptelor si prin care, practic, intreaga opinie publica a fost indusa in eroare cu privire la modul in care a fost savarsita infractiunea de santaj. De altfel, acelasi mecanism, respectiv aceleasi entitati media, au sprijinit si activitatile de santaj pe care acum incercau sa le nege si sa arate ca, de fapt, actiunea organelor de urmarire penala  de descoperire si tragere la raspundere penala  a participantilor la infractiunea de santaj  ar constitui un abuz. Este foarte relevant faptul ca, pe langa realizatorii de emisiuni de stiri, au fost angrenati in aceasta activitate de inducere in eroare a opiniei publice de la realizatorii de emisiuni de divertisment pana la vedete de televiziune care trebuiau sa comunice mesajele pe care le transmitea inv. VOICULESCU CAMELIA RODICA in scopul favorizarii situatiei inculpatului ca si a intregului Trust Intact, fara a cunoaste in realitate ca luau apararea unor persoane care savarsisera o infractiune si ca, in realitate, ceea ce se incerca prin transmiterea unor mesaje eronate, era inducerea in eroare a opiniei publice cu consecinta acoperirii urmelor infractiunii de santaj, si totodata, se urmarea crearea unei presiuni media asupra magistratului insarcinat cu judecarea cererii de luare a masurii preventive a arestarii, si a procurorului care efectua urmarirea penala in cauza. Aceasta precizare se impune pentru ca asa cum rezulta din cele de mai sus, era esential ca toate aceste activitati sa se desfasoare pana  in jurul orelor pranzului cand, dupa aprecierea coinvinuitilor, s-ar fi pronuntat instanta cu privire la cererea de arestare."
 • "Lucrurile nu s-au oprit aici, pentru ca toate persoanele implicate in savarsirea infractiunii de santaj s-au implicat in actiuni cu caracter denigrator, mai ales asupra corpului magistratilor, prin postarea unor mesaje pe blog-urile personale, prin care ￯infierau abuzurile Directiei Nationale Anticoruptie￯, chiar si in conditiile in care la acea data nici nu se punea problema angajarii raspunderii penale a invinuitilor Voiculescu Dan, Voiculescu Camelia Rodica, Matiescu George Daniel."
 • "Rezulta, cu certitudine, ca au urmarit si au fost interesati si de acoperirea urmelor infractiunii, prin publicarea in continuare a unui promo, dorind sa se dovedeasca faptul ca ancheta jurnalistica s-ar fi transformat intr-o ancheta indreptata impotriva jurnalistilor, lucru complet neadevarat si lipsit de relevanta, in conditiile in care reprezentantii S.C. Antena TV Group S.A. se aflau inca din luna februarie 2013 in posesia tuturor documentelor care puteau fi publicate fara indoiala, in intervalul de aproximativ 4 luni pe care l-au avut la dispozitie, timp in care nu au facut altceva decat sa incerce obtinerea unei sume de bani, pe temeiul unui contract pe care l-ar fi incheiat prin vicierea vointei."
 • "Practic, intreaga campanie media afectata scopului injust urmarit de catre invinuiti, denota pericolul social deosebit pe care il prezinta acestia, tocmai prin aceea ca s-au folosit de buna-credinta a publicului pentru a-si realiza interesele de grup. Efectiv, atat angajatii cat si celelalte persoane implicate in campania media au fost folositi ca masa de manevra indrumata sa nu recunoasca autoritatile statului, sa nege insasi ideea statului de drept si sa accepte cu titlu de adevar absolut apararile inculpatului si ale invinuitilor in numele unei asa-zise si prost intelese libertati de exprimare."


UPDATE 2 Stenogramele invocate de procurori la capitolul "Distorsiunea mesajului public arata rolul jucat indeosebi de Camelia Voiculescu in raspunsul Antenelor la masurile impotriva lui Sorin Alexandrescu:


 • Fragmente dintr-o convorbire intre Camelia Voiculescu si "Cristina" (31.05.2013, ora 00.04.01)

"VOICULESCU CAMELIA RODICA: Stii ce vreau sa te rog? Sa vorbesti cu RAZVAN si DANI, maine dimineata...
CRISTINA. Da...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Si sa faca si ei declaratii pe tema asta, sa... sa vorbeasca despre caz, sa spuna: ,Domne, asa ceva sa... nu trebuie sa se intample in ROMANIA..." sau, ia sa citeasca declaratia aia a lui MIHAI si declaratia...[neinteligibil]...
CRISTINA: iham...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Si sa vorbeasca... stii... ideea e ca noi, maine, pana in unu, asa, ce avem? Avem ,RAZVANsi DANI...
CRISTINA: , RAZVANsi DANI...  si mai avem...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: il avem pe BADEA din seara asta...
CRISTINA: Stiri de dimineata...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Da'...[neinteligibil]... nu?
CRISTINA: iham...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Ca putea in seara asta...
CRISTINA: Da, bine, ca e reluarea... iham...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Da... dar vorbeste te rog cu RAZVAN si DANI.
CRISTINA: Da, vorbesc, vorbesc cu RAZVAN.
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Deci, daca vezi ca nu iti raspund acum, pune-ti ceasul dimineata...
CRISTINA: il... ii las mesaj... ii las mesaj, oricum, eu dimineata... Noi avem o filmare la opt de dimineata, o sa ma duc eu pe la ei, inainte sa inceapa.
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Ok, perfect! Da, bravo! Deci... poate sa-i spuna... Domne, ideea e urmatoarea, iesim la inaintare, absolut cu totu', cu totu' cu totu, cu totu'..."
 CRISTINA: iham...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Si ANTENA 3 a facut astazi, dar de maine hai sa facem si noi, si vorbeste si cu... sau lasa ca vorbim in rest, dimineata, ideea e sa faca maine astia, ca n-apucam sa vorbim cu ei mai mult de atat."


 • Fragmente dintr-o convorbire intre Camelia Voiculescu si "Iza" (31.05.2013, ora 00.45.01)

VOICULESCU CAMELIA RODICA: Buna seara! Stii ce vroiam, sa facem maine, de exemplu, la ,RAZVAN si DANI, la ,ACCES DIRECT, nu neaparat la CAPATOS, CAPATOS e mai... ma rog, da' pana la urma si la CAPATOS, si mai mult de atat, sa... am vorbit si cu JURA sa incercam si noi sa facem un mesaj al vedetelor sau niste testimoniale, sa ambalam cumva totusi lucrurile, ca ANTENA 3 a facut astazi dezbateri pe subiectul asta, toata ziua, deci, deja oricum subiectul este foarte cunoscut...
IZA: Da...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Aa... si atunci si ANTENA 1 si ANTENA 2 sa faca la fel, sa ga... CRISTINA a zis ca pana maine vine cu cateva idei de astea, de ambalat...
IZA: iham...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Si sa vorbim si cu CRISTI IONESCU, sa vedem cum sa le traducem, pentru telespectatori, ca nici nu trebuie acum sa facem din asta...
IZA: iham...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Mai mult decat e cazul.
IZA: Da.
VOICULESCU CAMELIA RODICA: A... stii, adica sa... haide sa... oricum, ziua de maine e foarte importanta...
 IZA: Da...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Si... aa...
IZA: Pai, ne gandim. Oricum veneau si vedetele maine, sa vorbeas... sa vorbim cu ele...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Asa, perfect!
IZA: Da, si...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Si sa-mi faci si mie lista, daca vrei sa vorbesc cu cateva dintre ele.(...)

 • Fragmente dintr-o discutie intre Camelia Voiculescu si Dan Voiculescu din 31.05.2013, orele 11.02:


VOICULESCU CAMELIA RODICA: Hai sa-ti zic ce dau la tehnic mai departe.
VOICULESCU DAN: Da, te rog! Te rog! Te rog!
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Cazul SORIN ALEXANDRESCU, nu intru pe fond, astept foarte rapid o decizie obiectiva a judecatorilor, dar pana acum acest caz are toate datele unui abuz. Si aicea cu punctul unu: SORIN a fost ridicat de pe strada fara sa fi fost citat. Doi: este anchetat de o insta...institutie care nu are competenta in acest caz. Trei: conform avocatilor i s-au incalcat toate drepturile la aparare. Nu i s-au prezentat nicio proba si nu a fost lasat sa declare ce stie, desi a solicitat acest lucru. Astea sunt toate de la avocati.
VOICULESCU DAN: Bun.
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Asadar unui om, nu conteaza numele si locul de munca, i s-au ingradit libertatea si drepturile civile, fara a i se comunica motivul concret, fara a i se prezenta fapta pentru care a fost ridicat de pe strada. Fetita lui a aflat de la televizor ca tatal sau a fost retinut. Asta este statul de drept, asta este un demers european si democratic? in aceste conditii trebuie evaluat atent daca se incal...trebuie evaluat atent daca nu se incearca intimidarea presei independente prin abordari violente si arbitrare. Sunt convins ca SORIN ALEXANDRESCU are taria de a depasi acest moment indiferent de solutia justitiei. Ma tem insa ca presa din Romania, obsedata de rivalitati consumate de mize financiare si politice, rateaza un moment decisiv pentru garantarea propriei libertati. Cei care folosesc cazul ALEXANDRESCU pentru maruntele rafuieli de presa sunt instrumente naive ale unui sistem de presiune, care a dovedit deja, ca poate incalca vointa liber exprimata a optzeci si sase la suta dintre romani. Optzeci si sapte. intr-un asemenea sistem, demersurile civile ale fiecarui cetatean pot fi oricand incalcate, chiar si drepturile celor care astazi isi continua miop, razboiul personal cu VOICULESCU. Eu sunt mereu aici, ma pot rafui, se pot rafui cu mine mereu, dar de data aceasta nu e vorba despre mine, ci este mai degraba vorba despre ei. Cei care astazi aleg sa ignore datele obiective ale un...ale acestui abuz sunt autorii morali ai unui precedent periculos pentru intreaga societate romaneasca. Daca directorul unei televiziuni este umflat, intre ghilimele, de pe strada, cu incalcarea unor drepturi findamentale, consacrate de legislatia interna si internationala, ce garantii civile are un medic, profesor sau politist? Repet, nu ma preocupa...Repet, nu ma pronunt pe fond. Acesta este rolul justitiei. Si am incredere intr-o decizie corecta bazata pe probe, nu pe presiuni. Justitia trebuie respectata, abuzul trebuie combatut.
VOICULESCU DAN: Da, e foarte buna, o singura fraza as scoate eu. VOICULESCU CAMELIA RODICA: Da.
VOICULESCU DAN: Si anume...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Mai la inceput, mai la...
VOICULESCU DAN: Nu, la mijloc asa, aia cu ...[neinteligibil]... Adica ceva cu trustul de presa.
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Sunt..Stai putin! Asta: in aceste conditii trebuie evaluat atent daca nu se incearca intimidarea presei independente.
VOICULESCU DAN: Asta!
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Prin abordari violente si arbitrare. Ok!
VOICULESCU DAN: Da.
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Da, asta...
VOICULESCU DAN: Asta ar trebui, ar trebui scoasa!
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Ok! (...)


 • Fragmente dintr-o discutie intre Camelia Voiculescu si numitul Mihai din 01.06.2013 (ora 08.10)


VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Sa continuam cu... deci stii ca erau promourile alea patruzeci si unu cu "Urmeaza mita in fotbal." Sa vorbesc cu CRISTINA astazi sa faca un promo, alt promo, cu dezvaluirea? Adica ,Dom 'le, OK, asta v-am pro... asta era ancheta... asta e ancheta, s-a transformat in..." Nu mai zicem in ce... in ce... adica cumva...
MIHAI: Eu sa fiu sincer nu stiu... nu stiu nimic ce promo era...
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Pai, si asta nu... era un rahat de promo  care zicea...Exact asta zicea, MIHAI: ,Mita in fotbal, trei virgula cinci milioane de euro, ORADEA via BUCURESTI." Adica de la RCS la DRAGOMIR, de la TESA via DRAGOMIR, ca el e cu ORADEA.
 MIHAI: Da.
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Asta e tot ce zicea promo.
 MIHAI: Aha!
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Pentru ca exista aceste materiale care intr-adevar asta dovedesc. Ar fi culmea, stii, ca acum RCS-ul zice ca e un contract legal. Normal ca e legal contractul in sine, ca e un contract semnat, cu clauze, da' este mita. Adica na!
MIHAI: Mda!
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Treaba lor, asta altcineva analizeaza, daca vrea sa analizeze, daca e mita sau nu, ca si asta e alta... dar ma gandeam sa continuam pe ANTENA 1, sa facem un promo in care sa spunem: ,RCS-RDS mita lui MITICA DRAGOMIR cinci milioane de euro." Promo, pur si simplu... conform cu acest... nu stiu. Si sa dam un argument. Adica sa se vada ca nu e nicio aberatie, nicio minciuna. Da' acum tu poti sa zici: ,Dom 'le, da' de unde stii tu ca e mita? Ca nu s-a dovedit ca e mita." Dar toti avocatii ne-au spus ca e mita.
 MIHAI : Eu... eu... eu, acum ca-mi spui tu, da' nu stiu, eu n-am vazut promo si nu stiu despre ce e vorba, dar eu cred ca... eu cred ca in momentu' de fata pentru toata lumea lucrurile incep sa devina clare pe fond. Si nu stiu daca e nevoie neaparat de promouri, care sa spuna asta.
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Da, da' stii ca pe ANTENA 1 noi nu spunem nimic si atunci noi... Ideea e asa: ce sa faca ANTENA 1? Si am stat si m-am gandit. Sa continue campania cu subiectul respectiv, pe care il incepuse. De ce sa-1 oprim? La presiunile lor sa-1 oprim? Ca pana la urma, ANTENA 1 isi informeaza publicul ei...[neinteligibil]... Urmeaza un promo...
MIHAI : Ca trebuie sa-si informeze publicul ei, de acord, foarte de acord, intrebarea este...
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Cum.
MIHAI ... cum.
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Da. Si asta este... noi stiri n-avem, croll putem sa punem, da' este deranjant un pic, la programul pe care...
 MIHAI: Sigur.
VOICULESCU CAMELIA-RODICA :... ca n-are legatura.
MIHAI: Sigur.
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Tu vrei sa razi cand te uiti la ,Razvan si Dani" si cand colo vezi acolo jos foarte... o informatie foarte serioasa, care e in contradictie cu starea ta si atunci singurul moment in care poti sa comunici cu publicul tau este in promo si in calupul de publicitate, unde omul are alta stare, e dispus sa afle alt gen de informatii. Plus ca sunt destul de dese si o campanie de promouri e buna. Si atunci ma gandeam: ori sa continuam asta, ori pur si simplu sa facem... sa luam aceasta declaratie, dar este prea serioasa si nu are legatura... adica aia pentru clienti. Aia daca o dam pe ANTENA 3 si o punem pe site este absolut suficient. Clientii cei mai multi se uita la ANTENA 3, nu la ANTENA 1. Dar, totusi, pentru publicul nostru, care e mare si important, trebuie sa ajungem la el. Si eu de asta m-am gandit... Daca ai alta idee... Eu m-am mai gandit la niste actiuni de BTL, da' n-are rost, adica...[neinteligibil]... pur si simplu, da' n-are... sunt altceva. Si astea trebuie facute individual, sunt... ma rog, nu cred ca trebuie facute evenimente din astea cu foarte multi... a... oameni.
MIHAI : Eu cred ca... a... ANTENA 1 tre' sa comunice, in mod evident, cu publicul. Problema este ca eu nu stiu cat de mult poate comunica, sa zicem, intr-un promo. Pentru ca un promo e cat un promo.
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Da.
MIHAI : Si nu stiu daca nu cumva este mai degraba... cum sa zic eu?!... sa pui ceva, da' nu prea reusesti sa spui mult intr-un promo... a... si daca... daca... VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Sa stii ca daca faci un promo de un minut sau de treizeci de secunde, hai sa zicem patruzeci de secunde-patruzeci si cinci, ai... daca stii sa le faci ca lumea, poti sa spui foarte bine.
MIHAI: Da' eu cred ca spune bine...
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Adica nu stiu... Hai, spune-mi tu alta varianta! Da.
MIHAI: Eu cred cel mai bine... astazi niste Observatoare...
VOICULESCU CAMELIA-RODICA: Da.
MIHAI: Nouasprezece si nu numai...
 VOICULESCU CAMELIA-RODICA . Da.
MIHAI: Cred ca acolo trebuie comunicat cel mai bine.
 VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Corect.
MIHAI: Si cu cat comunicarea... cum sa spun eu?!... in momentul de fata este non agresiva si... adica astia in mod evident vor transforma si ANTENA 1 si celelalte canale in victima. Pentru ca deja au inceput sa faca asta...
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : ihi!
MIHAI: Si eu de aici, de la aceasta premisa as pleca.
VOICULESCU CAMELIA-RODICA: ihi!
MIHAI: Si aceasta comunicare nu cred ca trebuie sa fie pe masura agresivitatii lor, pentru ca nici nu poate sa fie.
 VOICULESCU CAMELIA-RODICA : ihi!
MIHAI : Si cred ca trebuie sa fie... a... intr-o varianta in care sa fie comunicata... cum sa spun eu?!... la un...
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : OK! Auzi?! Arunci, hai, te rog eu din suflet, ca voi stiti. Aici chiar voi stiti sa faceti asta. Haideti sa construim, tot asa, un comunicat pentru SIMONA GHERGHE de exemplu, care stie sa citeasca stiri foarte bine, dar care reprezinta acum ANTENA 1 si are un public foarte bun si e foarte OK, calda, normala, nimeni nu o poate acuza de toate prostiile de care ne acuza astia pe noi si sa o punem pe ea sa citeasca de... sa vina la doisprezece la ser... la unsprezece, la oricat la serviciu, sa citeasca un comunicat de la ANTENA 1 pentru telespectatorii ANTENEI 1 pe filozofia asta a ta...
 MIHAI: Mda!
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : ... si, pur si simplu, intr-adevar sa-1 dam in toate grupajele de stiri. Si daca iese foarte bun, putem sa-1 dam si pur si simplu, nu stiu, intre programe. intre calupul de publicitate si program, dam comunicatul. Dar ai dreptate, trebuie sa fie foarte... eu nu-mi dau... tu, numai tu poti sa le dai directia asta de... exact cum spuneai, non agresiv, pentru ca nu putem sa fim la fel de agresivi ca ei si pe o platforma... Da, e foarte frumos asa, ce ai spus. Adica mie imi suna bine ca telespectator si atunci automat...
 MIHAI: Da. Bine. Hai, ca incerc sa vorbesc cu oamenii sa vedem ce... (...)

 • Fragmente dintr-o discutie intre Camelia Voiculescu si consilierul pentru probleme de comunicare, Alexandru Popa, discutie care, potrivit procurorilor, "descrie care era unul dintre scopurile intregii campanii media" (01.06.2013, ora 09.14):

VOICULESCU CAMELIA-RODICA :... au reusit sa... sau incearca sa denigreze grupul. ,Stati linistiti, va livram in continuare divertisment de calitate, va intereseaza informatiile, va uitati la ANTENA 3, va asteptam diseara cu nu stiu ce film" Adica eu as face o chestie care intr-adevar sa le dau... cand se termina comunicatul sa zica: ,¬Ba, ce... nenorocitii aia". Deci putina victimizare. ,Dar astia sunt puternici, nu au astia nicio treaba, da' uite, ba, ce chestie." Stii?! Pentru ca oamenii cu care vorbim noi sunt de natura tabloida. Ei asa gandesc, lor trebuie sa le dai senzatia. Asta e... inca o data, asta e parerea mea. Daca crezi ca nu e bine, gandeste-te, facem cum e bine. Eu vreau doar sa facem lucruri. Orice. Daca tu imi propui, uite: ,Hai sa nu mai facem asta, hai sa facem un promo." Facem un promo pe care il dam intre programe, in care spunem ANTENA 1 este cum este sau face ce face sau... Eu cred ca e nevoie de putina victimizare foarte, foarte destept facuta.
POPA ALEXANDRU : Ne-am victimizat deja. Deci chestia asta ca suntem... ne-am victimizat foarte tare de doua zile..Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

19311 vizualizari

 • +55 (59 voturi)    
  sa vedeti acu (Marţi, 1 octombrie 2013, 16:53)

  lucadd [utilizator]

  iuresul de ura made in Antena 3 si victimizarea la maxim a corifeilor "televiziunii poporului"
  • +25 (27 voturi)    
   Cazaturile astia de oameni vor sa conduca Romania! (Marţi, 1 octombrie 2013, 20:12)

   Impotriva prostiei din tara [utilizator] i-a raspuns lui lucadd

   Antena 3 ne ofera privelistea unor pesonaje, asa zise vedete TV care se vand pentru un loc caldut si un pumn de bani. Antenele sunt un cuib de santajisti ordinari care nu au scrupule in a manipula populatia pentru a scapa de justitie.
   Faptul ca toti lupta pentru un securist mizerabil ca Dan Voiculescu, arata calitatea acestor personaje de ultima speta!!!
  • -26 (30 voturi)    
   presiunea turnatorului Basescu (Miercuri, 2 octombrie 2013, 1:41)

   Aiko10 [utilizator] i-a raspuns lui lucadd

   Antena 3 nu a facut nici o presiune asupra procurorilor in cazul Alexandrescu. Presiuni asupra procurorilor face infractorul turnator de la Cotroceni.
   • +8 (8 voturi)    
    da' de turnatorul felix ce zici? e facatura? (Miercuri, 2 octombrie 2013, 11:40)

    toleranta [utilizator] i-a raspuns lui Aiko10

    se vede cat de tari sunt cei de la antene! voi, ascultatorii de antena3, ati ramas "fixati" in ura. esti unul dintre manipulati. stii cum sunteti voi? ca indragostitii, care sunt "orbi" si nu vad nici un defect la persoana iubita. aici dan voiculescu, "fecioara", care este nevinovata si victima a "presiunilor basiste". nu a gresit cu nimic, cei de la dna sunt niste prosti si primesc ordine de la base. in loc sa va doriti aplicarea legilor - dupa fapta si rasplata - voi aveti in cap o singura treaba: sa "moara" base. de ce nu ziceti: sa "moara" toti cei care au incalcat legile, si de la pd si de la usl, oricine greseste in fata legilor acestui stat? daca dan voiculescu e nevinovat, va castiga la cedo, nu-i asa? dar nu se va intampla asta, pt ca stie bine ce a facut. si pana una-alta, turnator dovedit e felix. nici asta nu conteaza la voi? oricum, aici vorbim de alte "pacate", pe care voi le vedeti povesti fabricate. sa fie la voi! timpul va arata cat de fraieri ati fost si inca mai sunteti, dupa cum se vede.
   • +5 (5 voturi)    
    ti-am dat minus (Miercuri, 2 octombrie 2013, 12:48)

    Gobelin [utilizator] i-a raspuns lui Aiko10

    ca nu stii sa citesti...
    mai vezi odata pasajul in care Camelia V ii citeste lui Dan V. mesajul pe care il propunea ea: ca procurorii l-au saltat in calitate de martor, si la sediul DNA i s-a schimbat calitatea in invinuit etc...
    adica numai minciuni intentionate pentru a discredita ancheta si procurorii.
    asta era in ziua in care procurorii cereau arestarea preventiva a lui Alexandrescu.
    nici macar n-au asteptat decizia judecatorilor, de a doua zi, care by the way a confirmat propunerea procurorilor.
    mai ganditi si cu capul vostru, nu doar ce va toarna pe gat Badea, Gadea & Co.
 • +50 (60 voturi)    
  Un punct ptr. Justitie !! (Marţi, 1 octombrie 2013, 17:01)

  ElenaFanache [anonim]

  Pe ca speram cand sa speram ca se va misca si CNA-ul ? Pana la urma cineva trebuie sa se sature ca nemernicii de la A3 sa-si bata joc de toate institutiile statului , de absolut toti si toate care nu le convin ?! Ieri GADEA gafaia insultand protestatarii di P-ta Univ.-arunca dea-valma amenintari si blesteme tare dragi ascultatorilor lor fideli de aceeasi teapa ca si postul lor preferat . Acum GATA ne-am saturat si noi si ,sa speram si institutiile statului terfelite zilnic .Multumim DNA , multumim ANI si Justitia =CURAJ !!!
 • +56 (64 voturi)    
  Bravo (Marţi, 1 octombrie 2013, 17:02)

  avalansa [utilizator]

  Bravo procurori dragi si magistrati adevaratii eroi in aceste momente crancene.Incet dar sigur trebuie sa starpim tot acest rau care ne-a cuprins tara in ultimii 23 de ani. Stima si respect din partea populatiei continuati tot asa.Mai construim puscarii daca este necesar.
  • +24 (28 voturi)    
   intradevar..... (Marţi, 1 octombrie 2013, 20:04)

   translativus [utilizator] i-a raspuns lui avalansa

   ....toata stima pentru magistrati, care au inceput sa constientizeze adevarata lor menire in societate si care actioneaza in consecinta.
   Felicitari si nu va abateti de la lege !
 • +19 (25 voturi)    
  solutie.... (Marţi, 1 octombrie 2013, 17:04)

  KronosTM [utilizator]

  ar exista o solutie , radicala ce-i drept, pentru toate dosarele de mari corupti. Exista un lucru pe lume , si unul singur de care le mai este inca frica....
  • +31 (31 voturi)    
   Ce soluție? (Marţi, 1 octombrie 2013, 17:39)

   Amoredivino [utilizator] i-a raspuns lui KronosTM

   Te referi la confiscarea tuturor proprietăților familiei extinse - până la a 7-a spiță, condamnarea la muncă silnică pe viață, plus deportarea în Novaia Zemlia fără posibilitatea de reîntoarcere în sau după viața biologică?
   Chiar și o astfel de pedeapsă ar fi mult prea blândă pentru aceste subspecii de reptile.
   Poate așa totuși s-ar face oleacă de justiție...
  • +8 (8 voturi)    
   care ? (Marţi, 1 octombrie 2013, 17:52)

   GeorgeT [utilizator] i-a raspuns lui KronosTM

   unul singur, care ?
   • +6 (10 voturi)    
    Moartea de la o raceala banala... (Marţi, 1 octombrie 2013, 19:54)

    Ion B [utilizator] i-a raspuns lui GeorgeT

    provocata de temperatura scazuta a plumbului.
    Hai ca nu-i greu!
    Oamenilor le este teama sa scrie "moartea prin impuscare". De ce crezi ca au abolit asa de repede pedeapsa cu moartea dupa marea miscare? Nu le e teama decat de moarte si asta pentru simplul motiv ca nu pot sa duca nimic cu ei dincolo.
   • +1 (1 vot)    
    sa-l convingem (Miercuri, 2 octombrie 2013, 15:15)

    lucyan [utilizator] i-a raspuns lui GeorgeT

    pe tepes sa mai candideze o data: maestre, nu mai doresti un mandat?!
    • 0 (0 voturi)    
     Vadim (Miercuri, 2 octombrie 2013, 16:46)

     GeorgeT [utilizator] i-a raspuns lui lucyan

     parca Vadim promisese asta cu teapa.
     Cred ca au luat teapa alegatorii lui :)
 • +5 (21 voturi)    
  urata situatie (Marţi, 1 octombrie 2013, 17:07)

  mircearh [utilizator]

  Desi pe fond DNA are absoluta dreptate, in acelasi timp ofera ciracilor de la A3 ocazia de a se victimiza inca o data si de a se declara obiectul vanatorii justitiei basiste.
  Ca de obicei, puterea este a consumatorului de tv, daca mai crede o iota din balivernele astea repetetive .
 • +22 (26 voturi)    
  Sunt curios cum mai stau ratingurile (Marţi, 1 octombrie 2013, 17:08)

  hsl [utilizator]

  posturilor din grupul Voiculescu.
 • +29 (31 voturi)    
  Procurori avem. (Marţi, 1 octombrie 2013, 17:23)

  un dac [utilizator]

  Ramane sa ne demonstreze si judecatorii ca nu au facut o scoala degeaba.
 • +24 (26 voturi)    
  respect PROCURORILOR DNA (Marţi, 1 octombrie 2013, 17:24)

  fosta zoezoe [utilizator]

  Sper ca nu a fost uitata vre-o virgula ceva si mai dam ceva jeg jos de pe noi sau dintre noi.
 • -35 (41 voturi)    
  coana mare prostia (Marţi, 1 octombrie 2013, 17:33)

  U_swamp [utilizator]

  Ma intreb cit va mai trece pin-or aduce si pe coana PROSTIE in dosarul de urmarire penala, caci, fara indoiala, in aceasta speta si in altele asemenea, nu exista mai mare presiune asupra procurorilor decit neuronii firavi si facultatea facute la privat sau la seral. Chiar si in caul madamei Cheovesi ma intreb: oare si-a plagiat numai teza de doctorat sau si licenta, ba chiar mai rau, a copiat la bac? Caci acest rechizitoriu e plin de prostii juridice monumentale. Io inteleg sa-l servesti pe nasul din suflet...dar fa-o, nene, cu inteligenta!
  • +20 (28 voturi)    
   tu nu intelegi ca USLamismul (Marţi, 1 octombrie 2013, 17:40)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui U_swamp

   e in COMA...nu mai au nevoie de propaganda mincinoasa..si atunci il baga pe felix la pescarie..e limpede..nu Base o face..ci ..atentie cei care nu au spus nimic de ce I se intampla lui Felix !!!!! adica ? intreaba si tu pe copy paste si kkrau...io zic ca astia doi acum chefuiesc..vor scapa de varan...cu materialul clientului cum se zice....
  • +15 (23 voturi)    
   Ia citeaza niste "prostii juridice monumentale"... (Marţi, 1 octombrie 2013, 17:48)

   Ritzi Pitzi [utilizator] i-a raspuns lui U_swamp

   Ca noi, ceilalti, suntem asa, mai nepregatiti juridic si nu le sesizam din prima. Ilumineaza-ne, poate vedem si noi cei ii da dreptate lui Felix sa santajeze cu intreg trustul media si unde au gresit procurorii aia cu "facultate la seral".
 • +28 (36 voturi)    
  Aplaud! (Marţi, 1 octombrie 2013, 17:33)

  marvio [utilizator]

  Libertatea presei inseamna sa si poti dovedi cele afirmate, ceea ce nu este cazul Antenei 3 si altor "organe" de presa. Din pacate, consumatorul media obisnuit din Romania nu are deocamdata cultura necesara pentru a discerne intre informatia corecta, de calitate si facatura de presa.

  Totusi, cred ca a venit timpul ca aceia care se ocupa de facaturi de presa pe scara larga, sa inceapa sa achite facturile pentru minciunile livrate, invelite in poleiala libertatii presei.

  Aplaud corectitudinea si perseverenta magistratilor nostril!
 • +19 (23 voturi)    
  Felicitari pentru curaj (Marţi, 1 octombrie 2013, 17:48)

  Marius Ogrean [utilizator]

  Felicitari procurorilor pentru ca au avut curaj sa acuze Antena 3 de presiuni.
  Acesta este adevarul. Cand mai face si santaj, calomnii, manipulari, nu exista alta solutie.
 • +18 (26 voturi)    
  Statuie pt DNA (Marţi, 1 octombrie 2013, 17:57)

  septimiuss [utilizator]

  va multumim DNA, va vom tine minte si vom spune adevarul copiilor nostri!
  • -17 (23 voturi)    
   halal (Marţi, 1 octombrie 2013, 19:05)

   U_swamp [utilizator] i-a raspuns lui septimiuss

   Asta e un comentariu la misto,,,presupun...
   • +18 (24 voturi)    
    S-a terminat prietene (Marţi, 1 octombrie 2013, 20:00)

    septimiuss [utilizator] i-a raspuns lui U_swamp

    adevarul a iesit la iveala.
    Exercitiu de gandire pt tine: daca Voiculescu chiar crede ca justitia e a lu Basescu, de ce nu spune asta si in discutiile private din stenograme. As crede ca macar o data in toate discutiile astea inregistrate, Basescu ar fi trebuit sa fie injurat macar o data.
    Treziti-va fratilor si nu mai aparati infractori!
    • +6 (6 voturi)    
     pentru septimius (Miercuri, 2 octombrie 2013, 9:27)

     adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui septimiuss

     Gazuldebasist este pseudonimul lui Gadea. E cam greu sa se trezeasca acum. Varanul inca il plateste copios.
 • +22 (24 voturi)    
  inceputul sfarsitului unei epoci postdecembriste? (Marţi, 1 octombrie 2013, 18:58)

  Absurdistanul [utilizator]

  sistemul politic actual a inceput sa fie ros din interior! poate o scapa si poporul asta de cei care pentru interesul personal, il "masacreaza" in permanenta!
  problema e ca nu prea avem pe cine sa punem in schimb!
  • +15 (17 voturi)    
   mdah, nu ai cu cine (Marţi, 1 octombrie 2013, 19:08)

   Fu Leng [utilizator] i-a raspuns lui Absurdistanul

   dar tot e bine daca se scapa de varan, varanei si lachei.
  • +7 (7 voturi)    
   Ar fi frumos... (Marţi, 1 octombrie 2013, 20:05)

   Ion B [utilizator] i-a raspuns lui Absurdistanul

   dar cred ca suntem inca departe.
   Poate cu noile proteste oamenii sa-si dea seama de puterea lor. Raman inca la parerea ca teama de moarte ar fi cel mai bun antidot pentru clasa politica a Romaniei.
   Ia sa raspunda penal (cu optiunea de a fi condamnat la moarte) PM-ul, ministrul sau chiar CEO-ul, pentru decizi ca aduc pierderi materialeimportante sau vieti omenesti.
   Nu s'ar mai imbulzii la slanina (cum o faca acum), fara sa aiba pregatirea sau experienta necesara.
   Frica pazeste bostanaria.
   Faceti legi dure, aplicatile si o sa fie bine si in ROMANIA.
   Cred insa, ca ma este mult pana departe...
  • 0 (0 voturi)    
   se gasesc destui... (Miercuri, 2 octombrie 2013, 15:21)

   lucyan [utilizator] i-a raspuns lui Absurdistanul

   alta este problema la noi, justitia sa-si faca treaba, in cazul politicienilor dosarele s fie judecate in regim de urgenta, si atunci vei vedea ca si clasa politica se educa...
   daca ei cred ca amenzile uriase din noul cod rutier ne vor educa, noi de ce sa nu credem ca cativa ani de puscarie, da' de puscarie, nu de pensiune, ii vor educa...
   altfel, putem sa aducem pe oricine in romania, nu vor face treaba, cunoscand sistemul juridic de la noi si legile care legifereaza hotia...
 • +16 (20 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Marţi, 1 octombrie 2013, 19:21)

  [anonim]

 • +14 (18 voturi)    
  CNA sa retraga licentele Antenelor (Marţi, 1 octombrie 2013, 19:57)

  Trojan.H [utilizator]

  Sau sa se desfiinteze.
 • -11 (17 voturi)    
  Bravos (Marţi, 1 octombrie 2013, 20:38)

  xrogo [utilizator]

  basistilor,uite cum mai juisati la rechizitoriul aiuritor al procurorilor,unde am mai auzit eu de pericolul pe care-l prezinta presa,aud,aaaa,de la Base am auzit asta,ei vedeti de la cine se inspira stimatii procurori?
  Am mai citit comentariile catorva dezaxati care cereau deportarea,conficarea averilor sau chiar moartea,ei chiar pana aici s-a ajuns,oare am uitat asa repede de inceputurile comunismului cu exact acelasi comportament ca si cel cerut de susnumitii dezaxati.
  • +9 (13 voturi)    
   trezirea (Miercuri, 2 octombrie 2013, 5:41)

   gigel de luxembourg [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

   antena3 nu e presa, este organ de intoxicare. aia produc stiri, instiga, mint, fac orice dar nu presa. oamenii mai prostanaci (tu esti exclus ca esti de fata, nu de altceva) cred ce aud acolo si uite-asa am ajuns sa iasa rahatii astia de incompetenti din USL cu 67%. Ati mancat rahat la greu ca nu e bun Boc, nu e bun Ungureanu, ca o vina USL si o sa fie bine, iote ca avem USL de un an si ceva si e MULT MAI RAU, dar asta e, raul a fost facut.
  • +1 (1 vot)    
   Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 2 octombrie 2013, 11:17)

   [anonim] i-a raspuns lui xrogo

   • +1 (1 vot)    
    pai vin facturile la gaze (Miercuri, 2 octombrie 2013, 12:26)

    Tovarasul_Mos_Craciun [utilizator] i-a raspuns lui

    atat au urlat atenele ca ce bine e cu USL, hai ca vedem acum cand vin facturile. distractie placuta
  • 0 (0 voturi)    
   mai tu de unde te inspiri? (Miercuri, 2 octombrie 2013, 15:23)

   lucyan [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

   de la ponta, de la crin, de la varan? sau ei de la tine? ca numai la niste dezaxati vezi atatea prostii spuse in doua propozitii simple...
 • +15 (21 voturi)    
  Hmmm (Marţi, 1 octombrie 2013, 20:58)

  Meier Iuliana Georgiana [utilizator]

  "Domnul" Mircea Badea, @lupulalbastru , care nicicând nu a primit indicaţii cu privire la conţinutul emisiunilor sale, deci nu e tonomat, să se ia de mânuţă cu delicatul Gâdea şi să îşi bage onestităţile în dos, stropind din belşug evenimentul cu pipilică.
  Ce mă frapează pe mine pe mine e disperarea "familiei": cine sunt danişiălălalt de trebuie să contribuie şi ei la operaţiunea "sărmanele victime, oprimate de procurorul cel rău"?!
 • +10 (18 voturi)    
  Beau (Marţi, 1 octombrie 2013, 21:19)

  Alohaa [utilizator]

  Daca reuseste DNA sa inchida Antenele ma imbat pana pic sub masa :)
 • +4 (14 voturi)    
  Badea??? (Marţi, 1 octombrie 2013, 22:40)

  Hehehe [utilizator]

  Cum, badea primeste porunci despre ce sa zica in emisiune ????
  Nu imi vine sa cred..Maine poimaine aflu ca si banciu a primit la fel..
  Unde a ajuns televiziunea..
  ^^
 • +10 (14 voturi)    
  traiasca DNA! (Miercuri, 2 octombrie 2013, 0:07)

  dkz [utilizator]

  astept de mult eradicarea antenelor. fraza asta imi merge la suflet:

  "Efectiv, atat angajatii cat si celelalte persoane implicate in campania media au fost folositi ca masa de manevra indrumata sa nu recunoasca autoritatile statului, sa nege insasi ideea statului de drept si sa accepte cu titlu de adevar absolut apararile inculpatului si ale invinuitilor in numele unei asa-zise si prost intelese libertati de exprimare."
 • +9 (9 voturi)    
  Felicitari pentru DNA! (Miercuri, 2 octombrie 2013, 9:32)

  adrian88000 [utilizator]

  Va multumesc pentru ceea ce faceti ca sa aduceti Romania pe calea cea buna.Vrem normalitate !
  Oamenii cinstiti sa fie respectati si infractorii sa fie pedepsiti.
  Inca o data felicitari ! E un bun inceput.
  • 0 (0 voturi)    
   ... (Miercuri, 2 octombrie 2013, 16:39)

   Jix [utilizator] i-a raspuns lui adrian88000

   Felicitari pentru DNA? omule pe ce lume traiesti? tu nu vezi cata coruptie este in DNA? asa oameni orbi si prosti ce avem in tara asta de ne meritam soarta,zau!
   • +1 (1 vot)    
    Nu stiu . (Miercuri, 2 octombrie 2013, 19:32)

    adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui Jix

    Daca stii ceva despre coruptia din DNA, da-i drumu. Spune tot ce stii , nu fi sfios.
  • 0 (0 voturi)    
   Cine sunt imfractorii ??? (Joi, 3 octombrie 2013, 4:35)

   Alistar44 [utilizator] i-a raspuns lui adrian88000

   Ştii tu cine sunt infractorii ? De regulă HOŢUL STRIGĂ ""HOŢII !!!".
   Infractorii sunt cei cercetaţi de DNA ? Şi dacă DA, atunci aceştia sunt toţi infractorii ? ........Sau numai cei dintr-o anumită tabără , ascunzând pe alţii ??
   Sau căutăm numai hoţii care nu ne convin nouă, protejând pe ai noştrii ?
 • +5 (5 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 2 octombrie 2013, 11:14)

  [anonim]

  • +2 (2 voturi)    
   Asta m-a marcat si pe mine...si nu prea .. (Miercuri, 2 octombrie 2013, 12:00)

   t_roxx [utilizator] i-a raspuns lui

   Da, asa as descrie si eu toti cascatii care inghit mizeriile antenelor....de natura tabloida. Si ma opresc aici, ca daca zic mai multe as insulta un public al carui singura vina este faptul ca nu poate gandi singur.
   • +2 (2 voturi)    
    nu poti (Miercuri, 2 octombrie 2013, 15:28)

    lucyan [utilizator] i-a raspuns lui t_roxx

    sa-l insulti , oricat ai insista, ca sa te simti insultat trebuie sa gandesti mai intai...
    acel public daca i se pune ca a fist insultat crede asta, daca a fost injurat dar nu i se spune asta, nu stie ca a fost insultat...
    bine zis, public tabloid...
 • -1 (1 vot)    
  !!! (Miercuri, 2 octombrie 2013, 19:05)

  caspa1 [utilizator]

  Acest dosar reprezinta o actiune fara precedent care constituie un atac la adresa statului de drept, la fel ca si intervetia DNA intr-un litigiu comercial


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by