Vedetele Antena 3 Mihai Gadea, Mircea Badea si Adrian Ursu se afla, de la sfarsitul saptamanii trecute, in SUA, intr-o vizita al carei scop nu a fost clar explicat pana acum, dar care se suprapune cu vizita premierului Victor Ponta la Washington. Deplasarea a fost anuntata, saptamana trecuta, de Mircea Badea si Mihai Gadea, acesta din urma referindu-se la ea in cadrul ultimului sau interviu cu seful guvernului.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • UPDATE 22.10 Antena 3 a anuntat, luni seara, ca cei trei se afla in SUA pentru a participa la un eveniment ce marcheaza zece ani de existenta a  "Center for American Progress, o organizatie construita de oameni extrem de influenti in SUA si in intreaga lume". Mihai Gadea a afirmat ca vizita lor nu are legatura cu cea a premierului, fiind vorba de o "coincidenta".

Mihai Gadea si Mircea Badea au publicat, in ultimele doua zile, fotografii din New York, in care, impreuna cu Adrian Ursu, apar "pe Empire State Building", in Central Park, intr-un elicopter, in Times Square, in fata sediului The New York Times sau in fata Ed Sullivan Theater, unde este realizata emisiunea Late Show with David Letterman.

Ei nu mentioneaza, in mesajele lor, motivul acestei deplasari, asa cum s-a intamplat in cazul altor deplasari in SUA. "Mama, cata treaba avem!", este unul dintre mesajele lui Mircea Badea, insotind fotografia din fata Ed Sullivan Theater.

  • In cadrul interviului sau cu Victor Ponta, de saptamana trecuta, Mihai Gadea a aratat, intre altele: "Saptamana viitoare, in fiecare seara, veti putea vedea "Sinteza zilei" intr-o formula poate mai interesanta decat cea pe care o face, acum, si anume: in studioul de la Bucuresti va fi colegul meu, Radu Tudor, adica in acest studio. Eu impreuna cu doi distinsi colegi de-ai mei vom fi in studiourile celei mai importante retele de televiziune din lume, la Washington, si de acolo a sa va tin la curent cu evenimentul foarte important la care participam, toate la vremea lor, si, desigur, va astept, domnule prim-ministru, imediat dupa vizita pe care o veti avea, in timpul vizitei, pentru a le spune celor de acasa ce discutii ati avut, care sunt... Ii asteptam pe americani de foarte multi ani de zile. Asteptam sa se intample ceva bun."

Incepand de duminica seara, Victor Ponta se afla intr-o vizita oficiala de trei zile la Washington, unde seful Executivului are programate, astazi, discutii cu reprezentanti Motorola, HP, ExxonMobil, Chevron si IBM si o intalnire cu secretarul american pentru Energie.