"Nu avem nicio intentie sa preluam Antena Play. A doua intrebare era legata de GSP TV. Nu vine de la mine, dar pot sa confirm faptul ca nu se intampla acest lucru astazi", a declarat miercuri Julien Ducarroz, directorul comercial al Orange Romania, in cadrul unui eveniment ZF, intrebat fiind daca operatorul va prelua Antena Play sau GSP TV, informeaza Paginademedia.ro.

Julien DucarrozFoto: Hotnews

Julien Ducarroz a spus ca Orange urmareste cu interes discutiile cu privire la modalitatea de acordare a drepturilor de transmisie TV a meciurilor de fotbal.

"Un lucru este sigur, as spune ca sunt consideratii si evaluari si cred ca intebrarea nu este atat de mult legata de GSP in sine, mai mult este vorba despre ceea ce se va intampla cu drepturile de transmitere a meciurilor de fotbal. Intrebarile care apar sunt urmatoarele: Va fi un canal dat de Federatie (Federatia Romana de Fotbal), un monopol privind un anumit provider, noi ne uitam toti la aceasta problema. (..). Ar trebui sa fie disponibil pe toate platformele pentru ca fotablul este, evident, ceva placut, apreciat de multi clienti asa ca daca il restrictionam la un singur canal sau la un singur provider nu cred ca este necesar si nu este in interesul companiei si a audientei de masa", a mai spus reprezentantul Orange, citat de Paginademedia.ro.

Cu o zi in urma, seful Orange, Jean Francois Fallacher, a raspuns la aceeasi intrebare: "Ne axam pe dezvoltarea serviciilor de televiziune recent lansate, dar suntem mereu deschisi spre oportunitati. Asta este tot ce pot sa spun".

Pe 12 iunie, Orange TV s-a lansat pe piata din Romania, prin servicii care pot fi receptionate atat prin satelit, cat si prin internet pe PC-uri. Din luna septembrie serviciul Orange TV este disponibil si pe tablete, prin reteaua mobila 4G.