Antena Group desminte intr-un comunicat de presa dat joi ca ar exista discutii privind o posibila achizitie a Antena Play si a postului de sport al Intact Media Group, GSP TV, de catre Orange Romania. "Nu au existat si nu exista negocieri privind aceste companii ale Antena Group, intrucat nu sunt de vanzare", a precizat grupul.

  • "Antena Play este cea mai spectaculoasa platforma de video online de entertainment si news de pe piata romaneasca. A fost lansata pe 1 iulie si are in prezent peste 400 000 de conturi. GSPTV este singurul canal de male-entertainment din Romania,  al carui continut este bazat pe transmiuni live din fotbal, fight (Mixed Martial Arts) si competitii de tipul billiard, bowling", se mai arata in comunicatul de presa al Antena Group.

Economica.net a scris saptamana trecuta, citand surse apropiate celor doua companii, ca Orange Romania, cel mai mare operator de comunicatii mobile de pe piata locala, va achizitiona GSP TV si portalul online Antena PLAY din cadrul trustului de presa Antena Group. Astfel, in urma acestei achizitii Orange Romania ar vrea sa liciteze in primavara anului viitor pentru drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I a Romaniei pentru perioada 2014 -2015. Operatorul nu detine in acest moment nici un post de televiziune propriu pe platforma de retransmisie pe satelit Orange TV.

"Nu avem nicio intentie sa preluam Antena Play. A doua intrebare era legata de GSP TV. Nu vine de la mine, dar pot sa confirm faptul ca nu se intampla acest lucru astazi", a declarat miercuri, 22 octombrie, Julien Ducarroz, directorul comercial al Orange Romania, in cadrul unui eveniment ZF, intrebat fiind daca operatorul va prelua Antena Play sau GSP TV, potrivit Paginademedia.ro.