Consiliul National al Audiovizualului a decis amanarea concursului pentru cele 23 de frecvente care au apartinut Radio Guerrilla, pana la lamurirea aspectelor juridice dintre Realitatea Media si CNA, informeaza Pagina de Media.

Consiliul a luat aceasta decizie dupa ce Realitatea Media a contestat in instanta decizia CNA de retragere a licentelor Guerrilla, in luna septembrie.

Potrivit reprezentantului departamentului juridic, Tribunalul Bucuresti a dat o ordonanta presedintiala prin care a suspendat decizia CNA din luna septembrie.

"Am incercat sa obtinem motivarea acestei hotarari. Pana vineri nu ni s-a dat aceasta hotarare. Am depus recurs direct la Curtea de Apel, iar luni avem termen. De asemenea, pe rolul Curtii de Apel Bucuresti mai este un dosar prin care Realitatea Media solicita anularea si suspendarea deciziei 500 (decizia de retragere a licentelor Guerrilla - n.r.). Dosar care are termen maine, 20 noiembrie. Aceasta decizie este inca in litigiu si este greu de apreciat solutiile celor doua instante", a spus reprezentantul departamentului juridic al CNA.

Intrebat de Monica Gubernat, membru CNA, cat ar insemna o anulare a acestui concurs, reprezentantul departamentului juridic a declarat ca cel putin sase luni.

Viorel Vasile Buda, membru CNA, a declarat ca in oricare varianta, concursul nu se poate tine in aceste moment.