Radio Itsy Bitsy anunta schimbari in grila de program. Astfel, dupa aproape 8 ani in care a fost implicat in educatia copiilor prin joc si experiente creative, o mare parte din noua grila este dedicata exclusiv acestui nevoilor de sprijin si informare ale parintilor, se arata intr-un comunicat de presa al postului radio.

Itsy Bitsy pentru parintiFoto: Itsy Bitsy

"Dupa experienta ultimilor ani si numeroase cercetari ale publicului, am ajuns la convingerea ca educatia copiilor incepe cu cea a parintilor. Asadar venim in sprijinul acestora cu programe noi care-i vizeaza in mod exclusiv. Astfel, parintii au parte de informatii utile, parenting si tips&tricks pentru a fi parinti mai buni", declara Nadia Tataru, Director General Itsy Bitsy.

Au fost concepute emisiuni speciale pentru parinti, care acopera peste 50% din noua grila. in timpul zilei, un slot orar generos este doar pentru parinti, intre 9:00 si 17:00, de luni pana vineri. Programe precum "Mamma Mia", emisiune in direct de la 9:00 - 12:00 sau "Meditatii pentru parinti" difuzate de la 16:00 si de la 22:00, alaturi de muzica preferata a parintilor romaᅩni sunt caᅩteva dintre ingredientele noii grile.

Binecunoscutele programe cu Itsy si Bitsy se mentin in grila, dimineata de la 7:00 la 9:00 si seara intre 17:00 si 22:00.

Schimbarea este comunicata la nivel national printr-o campanie care, sub conceptul "Sunt lucruri pe care copiii n-ar trebui sa le auda", vizeaza o schimbare de perceptie, de la Itsy Bitsy radio pentru copii, la radio pentru parinti si copii.

"E o campanie care duce mai departe ce a facut Itsy Bitsy in ultimii ani, cu o diferenta de nuanta mica, dar mare: relatia copii-parinti devine relatia parinti-copii. Poate si pentru ca parintii, mereu ocupati, au nevoie mai mare de ajutor. De aceea, azi Itsy Bitsy le acorda mai multe ore pe zi, celor care au mai multa nevoie de solutii: parintilor", declara Ioana Munteanu, Group Creative Director al GMP Advertising, semnatarii campaniei.

Conform ultimului studiu facut pentru Itsy Bitsy de catre D&D Research, peste 1,4 milioane de persoane asculta in mod regulat postul de radio in peste jumatate de tara.

Echipa Itsy Bitsy implicata in noua campanie de comunicare este formata din: Nadia Tataru (Director General), Monica Popescu (PR Manager), Daniel Paramanov (Director Comercial)

Din echipa GMP Advertising care a contribuit la realizarea campaniei fac parte: Andreea Nemens (Director Executiv), Simona Miron (Account Manager), Mihai Gongu (Creative Director), Ioana Munteanu (Group Creative Director), Radu Rebei (Art Director), Bogdan Stanciu (Head of Design).

Platforma educativa Itsy Bitsy include primul post de radio pentru parintᅩi sᅩi copii din Europa, Itsy Bitsy FM, care emite on air si on-line, portalul itsybitsy.ro sᅩi Evenimentele Itsy Bitsy, care permit contactul direct si permanent cu publicul in gradinite, scoli, locuri de joaca sau parcuri. Postul de radio amintit emite in prezent in Bucuresti si in peste jumatate din teritoriul Romaniei.