Redactia "cotidianului online stiri inventate cu scop recreativ" TimesNewRoman.ro a fost "inchisa" de Mega Image, care a "deschis un magazin" in locul unde-si fac de lucru redactorii site-ului. Acesta este cunoscut pentru multele glume facute pe seama modului cum s-a extins lantul de magazine. Proiectul publicitar este realizat de agentia McCann Erickson.

Mega Image in redactia TNRFoto: Captura YouTube

Dupa ce TimesNewRoman.ro a publicat zeci de articole de bascalie pe seama Mega Image, doi din oamenii McCann Erickson, agentia de publicitate care lucreaza pentru lantul comercial, au venit cu ideea sa "prank the prankster", dupa cum se exprima reprezentantii agentiei. Ideea apartine lui Daniel Dobrin - copywriter si Mihai Gheorghe - art director McCann si a fost pusa in practica dupa ce a fost acceptata de compania-client.

  • Catalin Dobre, executive creative director McCann Bucuresti: "Radem in fiecare zi cand citim stirile de pe Times New Roman despre Mega Image. Ei au observat foare bine ca se deschid magazine peste tot. Ca sa nu uite asta, am zis sa le deschidem unul chiar in sediul lor. De data asta a fost o gluma, dar data viitoare s-ar putea sa fie pe bune. Asteptam oferte de colaborare si de la celelalte personaje de pe Times New Roman".

"Noi am scris acum ceva vreme articolul Intors din vacanta, un bucurestean a gasit un magazin Mega Image deschis in propriul apartament, dar nici prin gand nu ne-a trecut ca articolul nostru poate deveni realitate. Asta e, ne-au batut cu propriile arme!", noteaza TimesNewRoman.ro in materialul ce insoteste un filmulet ce arata cum redactia a fost "transformata" intr-un magazin.

Site-ul a publicat, de-a lungul timpului, "stiri" precum:

  •  Cercetatorii britanici: 90% din infractiunile din Bucuresti au loc langa un Mega Image
  • Paranormal! Un magazin Mega Image, bantuit de fantoma unuia Mic.ro!
  • Surpriza uriasa pentru Ghita Ciobanul. De azi-dimineata are si Mega Image la stana
  • Basarabean capturat pe Otopeni. Voia sa iasa din tara cu 10.000 cartonase cu dinozauri Mega Image
  • Ca sa faca fata cerererii de noi magazine, Mega Image va deschide o fabrica de magazine Mega Image