Ultimul numar al cotidianului ProSport, editat de Mediafax Group, a aparut vineri pe piata, urmand ca de acum incolo publicatia sa apara doar in versiune online si sub forma unui saptamanal tiparit ce va insoti, martea, Ziarul Financiar. Ultima editie, cea cu numarul 4.997, a publicatiei "face trecerea" de la print la online cu o prima pagina ce reda versiunea de Internet a publicatiei.

Ultimul numar contine editoriale ale sefilor ziarului lansarea sa, in 1997, pana in prezent, inclusiv Ovidiu Ioanitoaia, Dan Filoti, Dorin Chiotea sau Lucian Lipovan.

  • Ovidiu Ioanitoaia, in editorialul sau din ultima editie tiparita a ProSport: "Marturisesc ca decizia lui Adrian Sarbu de a-l transforma in suplimentul saptamanal al Ziarului Financiar m-a prins nepregatit. Circula zvonul, dar am sperat ca el nu se va adeveri, ca Adrian Sarbu va gasi solutii pentru a nu duce cotidianul de sport de pe hartie in digital. N-a vrut ori n-a putut, inclin mai degraba spre prima varianta, de-acum conteaza mai putin. Istoria s-a scris. Pe mine insa, care am invatat meserie pe print si care nu-mi imaginam ca-mi voi incheia cariera altfel, aceasta rasturnare de situatie ma pune pe ganduri, ba ma si sperie. Stingher si neputincios, realizez ca asist la disparitia unei epoci. Daca nu chiar la sfarsitul unei lumi care obisnuia sa-si inceapa zilele band o cafea si rasfoind un ziar. Personal, mi-e teama ca nu vom castiga, ci ca vom pierde, dar pe cine intereseaza nostalgiile unuia sau ale altuia? Sa nu ne mai amagim, pe nimeni!"

Inchiderea versiunii tiparite a ProSport de catre grupul de presa detinut de Adrian Sarbu a fost anuntata la sfarsitul lunii noiembrie.