Rares Bogdan a declarat, marti, pentru HotNews.ro, dupa votul esuat din Parlament privind numirea sa ca director general interimar la TVR, ca daca aceasta candidatura a sa ar fi aprobata de Parlament in plen, pe 30 decembrie, va "refuza" sa preia aceasta pozitie. El a spus ca, procedural, candidatura sa ramane in vigoare, dar cand a fost intrebat daca va accepta conducerea executiva interimara la Televiziune in cazul unui nou vot, a spus: "Nu, voi refuza".

Rares Bogdan, pentru HotNews.ro:

  • Candidatura mea ramane in vigoare, dar eu nu ma voi mai prezenta in plenul din 30 decembrie. Ce s-a intamplat astazi dovedeste un dezinteres total pentru postul public de televiziune din partea Parlamentului Romaniei. Eu am trecut cu 15 voturi pentru, 4 abtineri si 1 vot impotriva la Comisii (de Cultura, care l-au audiat marti - n.red.). In Plen au fost 174 de voturi pentru din 176. Eu sunt candidat in continuare. Nu stiu exact care e procedura, dar cu siguranta nu voi mai merge (la sedinta de plen) pe 30 decembrie.
  • Intrebat daca va accepta sa preia postul de director interimar al TVR daca aceasta candidatura va fi votata din nou pe 30 decembrie: "Nu, voi refuza"

Citeste mai multe despre blocajul din Parlament in privinta numirii lui Rares Bogdan la conducerea interimara a TVR