Directorul executiv al Pro TV, Elena Petre, a parasit compania de la 1 ianuarie 2014, potrivit informatiilor HotNews.ro. Acestea au fost confirmate, luni, de sefa comunicarii Pro TV, Maria Apostol. Elena Petre, care a condus practic afacerea Pro TV si care a lucrat in aceasta companie de la inceputurile ei, pleaca la o luna dupa ce un nou director general, lituanianul Aleksander Cesnavicius, si-a preluat atributiile si la nici jumatate de an de cand Adrian Sarbu si-a anuntat demisia de la conducerea grupului-mama al Pro TV, CME.

UPDATE In cursul dupa-amiezii, angajatii Pro TV au fost anuntati in legatura cu plecarea Elenei Petre printr-un mail intern transmis de noul director general. Acesta ii ureaza lui Petre noroc in "viitorul ei proiect propriu, ambitios si provocator".

De atunci, atat la nivelul conducerii CME, cat si in managementul din Romania au avut loc mai multe schimbari. Printre acestea, in noiembrie, directorul general al PRO TV Anca Budinschi a fost inlocuita cu lituanianul Aleksander Cesnavicius de la 1 decembrie (Anca Budinschi a ramas director adjunct si director de programe), anuntul fiind urmat in scurt timp de plecarea lui Ciprian Stancu, seful vanzarilor CME, din aceasta companie.