Gazeta Sporturilor scrie vineri, pe surse si cu titlul "exclusiv", ca postul de sport al trustului Intact, GSP TV, se va inchide in urmatoarea perioada, urmand sa fie schimbat complet din punct de vedere al formatului si al publicului-tinta. Potrivit ziarului de sport al trustului Intact, o varianta vehiculata este ca in locul GSP TV sa apara Zu TV, "postul de televiziune al Radio Zu". Gazeta Sporturilor si GSP TV functioneaza complet separat, "administrate de echipe si companii diferite", precizeaza ziarul.

Publicatia scrie ca, daca GSP TV va fi inlocuit de Zu TV, noul director va fi numit Mihai Morar, in prezent moderator si prezentator la Radio Zu si Antena Stars (fosta Antena 2).

GSP TV s-a lansat in iulie 2008, cand Antena 1 a castigat, in consortiu cu RCS&RDS, drepturile de televizare ale meciurilor din Liga 1. Dupa o perioada de tensiuni intre Antene si RCS, drepturile de difuzare au fost cedate catre RCS, meciurile fiind preluate de Digi Sport. Din 2012, GSP TV s-a rebranduit ca televiziune pentru barbati.