Fostul realizator de televiziune declara, intr-un interviu pentru Ziare.com, ca va returna premiul primit din partea Asociatiei Profesionistilor de Televiziune (APTR) in anul 1996. "Pentru ca tremura carnea pe mine ca trebuie sa impart acest premiu cu alti nobelizati, carora APTR-ul le-a recompensat munca si profesionalismul in situatii asemanatoare, recte Antena 3. Nici nu stiu cum sa-i numesc. Oamenii aceia", afirma Andrei Gheorghe.

Andrei GheorgheFoto: Captura Youtube.com

"Am dat seara pe Antena 3 si am avut un puseu de om violent. (...) Minciuni urlate, neadevaruri zise cu violenta, invitati mincinosi, prefacuti. Ce sa spun?! Inspaimantator, pur si simplu inspaimantator. Si nu vreau sub nicio forma sa am de-a face cu acest teritoriu", mai spune Andrei Gheorghe in interviu.

Andrei Gheorghe incheie spunand ca peisajul televiziunii din Romania s-a stricat "de ceva timp" si ca "Imi pare rau ca am reactionat abia acum". El mai spune ca va returna statueta primita de la APTR saptamana viitoare: "O s-o gasesc pe acasa si o sa le-o trimit saptamana vitorare, cu dedicatie lui Mircea Badea sa castige la Olimpiada de Curling de la Soci."