CNA a respins prin vot, marti, o cerere de licenta audiovizuala pentru o noua televiziune de business, Canal 33, unde Andreea Marin urmeaza sa fie consultant, iar Corina Vintan, realizator de emisiune. CNA nu a oferit o explicatie clara pentru votul negativ dat acestei solciitari. Cererea a fost inaintata de SC Canal 33 Network SRL Bucuresti, detinuta de Alexandru Raducanu, jurnalist care a fondat publicatiile The Marketer si Business Woman.

Raducanu urmeaza sa innoiasca cererea de licenta intr-una din sedintele viitoare. In sedinta CNA, el a spus ca intentioneaza sa lanseze efectiv aceasta televiziune in luna martie.

El a spus la CNA ca la acest post de business se va pune mult accent pe cariera si dezvoltare personala, nu doar pe zona de afaceri, iar o atentie deosebita va fi acordata femeilor antreprenor, carora le este dedicata emisiunea pe care ar urma sa o realizeze Corina VIntan.

Potrivit lui Raducanu, Canal 33 nu este interesat de zona de tabloid si scandal, tinta fiind "cam 5% din populatie, oameni care credem ca ar fi interesati de un canal de business".

Potrivit datelor depuse la CNA, in acest moment postul are acorduri de retransmisie cu mai multi distribuitori mici din Ilfov si cu Nextgen Communications pentru Bucuresti.

In favoarea acordarii licentei au votat doar patru membri CNA, iar restul - impotriva. Singura care a explicat de ce a votat impotriva a fost sefa Consiliului, Laura Georgescu, potrivit careia "grila contravine total proiectului pe care l-au prezentat teoretic".