Antena 1 a declansat o campanie de racolare a vedetelor Pro TV, fie ei oameni care apar "pe sticla" sau oameni din spatele camerelor, pe fondul problemelor financiare ale CME, compania-mama a Pro TV in Romania, scrie Reporter virtual. Astfel, Antena 1 este aproape de finalizarea negocierilor cu Toni Grecu pentru trecerea, cu arme si bagaje, a intregii echipe a Serviciului Roman de Comedie la postul din Baneasa.

Alti doi oameni importanti din trustul PRO, regizorul Iura Luncasu si producatorul executiv Alex Cseh, au fost atrasi catre televiziunea lui Dan Voiculescu. Luncasu a lansat in anul 2004 prima telenovela romaneasca, "Numai iubirea", la Acasa TV. La Antena 1, Luncasu se ocupa de noul sezon al emisiunii iComedy.

Pe fondul acestor plecari, se vorbeste si despre altele, de calibru, mai ales ca informatiile privind intentiile pe care le are CME in legatura cu vanzarea Pro TV si, poate, a intregului business din Romania, nu au fost dezmintite pana acum oficial, mai scrie Reporter virtual.

"Oamenii mentionati de tine sunt talente si au statut de liber profesionisti. Ei nu sunt angajati decat pentru proiecte punctuale, iar migrarea lor de la un proiect la altul este o normalitate in raport cu meseria pe care o au. Nu pot sa ma refer in acest raspuns si la situatia emisiunii Serviciul Roman de Comedie pentru ca nu stim daca Toni si echipa lui vor alege sa faca un urmator proiect impreuna cu o televiziune concurenta. Oricare dintre cei mai sus mentionati, inclusiv Toni Grecu, sunt oricand bineveniti la discutii despre proiecte noi, pe care sa le difuzam in sezoanele urmatoare", a declarat pentru Reporter virtual Maria Apostol, Marketing & Corporate Affairs Director la Pro TV.

"PRO TV nu contracareaza actiunile competitorilor. Criteriile noastre de continut si performanta sunt foarte clare, iar cifrele de audienta probeaza ca strategia noastra este corecta, atat timp cat PRO TV este cea mai urmarita televiziune din Romania de catre publicul in varsta de peste 18 ani", mai spune Maria Apostol.