Ruxandra Ion, cunoscuta cel mai bine drept "mama telenovelelor" de la Pro TV, si Cosmin Ion, seful Media Pro Entertainment, s-au despartit, miercuri, de grupul Pro. Paginademedia.ro scrie ca cei doi au fost "indepartati" si ca despartirea s-a petrecut dupa o discutie cu noul sef al operatiunilor grupului CME din Romania, Aleksander Cesnavicius.

Cei doi sunt ultimii dintre sefii grei din Pro care se despart de acest grup dupa plecarea lui Adrian Sarbu de la conducerea CME si dupa numirea lui Cesnavicius la conducerea operatiunii din Romania, schimbare urmata recent, printre altele, de plecarea directorului executiv Elena Petre si a sefei de la marketing si comunicare, Maria Apostol.

  • Ruxandra Ion a inceput sa lucreze in televiziune in 1990, la TVR. A venit la Pro la scurt timp dupa lansarea statiei, la mijlocul anilor '90, iar acolo s-a ocupat mai intai de productia de emisiuni pentru copii. S-a ocupat, apoi, de productia tuturor telenovelelor grupului si a condus postul Acasa TV. In ultimii ani, a coordonat productiile de fictiune ale grupului, iar la sfarsitul anului trecut a lansat o scoala de talente - TV&Film Academy by Ruxandra Ion. Din informatiile HotNews.ro, Ruxandra Ion initiase, recent, o miscare sindicala in cadrul Pro.
  • Cosmin Ion a condus una dintre cele mai importante proprietati CME din Romania, Media Pro Entertainment, ce producea atat principalele seriale, cat si emisiunile de talent-show, de la Dansez pentru tine la Master Chef.