Suntem in redactia TNR, sau Times New Roman, care tocmai se pregatesc sa-si lanseze emisiunea Stirile Times New Roman, la Prima TV. Echipa strans unita a acceptat un interviu in premiera si exclusivitate despre emisiunea de umor planurile de viitor.

Echipa Times New RomanFoto: Arhiva personala

Vă lăudaţi că răspundeţi cel mai des la interfon din toată industria de umor. De ce vă sună lumea atât de des la interfon?

Duşmanii noştri vin foarte des, sună la interfon şi fug, ca să ne ţină din treabă. Uneori încearcă şi să ne spioneze, să ne fure glume. Nu o dată i-am prins pe Morar şi Buzdugan jos la intrare. Pe lângă asta, în clădire sunt mulţi programatori şi ei fiind foarte hipsteri, vin cu bicicletele la muncă şi le lasă în curte. Hoţii sună la interfon, iar noi le deschidem, pentru că altfel ar fi nevoiţi să dea bicicletele peste gard.

Emisiunea va fi la Prima TV în fiecare Sâmbătă şi Duminică, de la orele 20:00. Corect?

Da, dar nu vrem să facem reclamă prea multă, pentru că ne e frică să nu le vină celor de la KanalD ideea să mute „Suleyman” la aceeaşi oră. Sau să dea ProTV „Singur Acasă” la ora aia, în fiecare Sâmbătă şi Duminică, numai ca să ne strice nouă audienţa.

Emisiunea se numeşte Ştirile Times New Roman. Cu ce e?

Cu ştirile noastre din site, adaptate pentru TV, pentru românii care vor să râdă, dar fie nu vor, fie nu ştiu să citească.

Aveţi şi prezentator?

Da, Dan Badea, care face stand-up comedy.

Şi cum l-aţi ales?

E singurul stand-up-ist român care nu are nume de clovn, gen Bobo, Teo etc.

Sunt şi fete în emisiune? Adică, merită să te uiţi?

Clar, avem o echipă completă. Blondă, brunetă, roşcată. Şi o moldoveancă.

Dar e funny? E şi cu poliţişti?

Normal. Poliţişti, popi, foarte multe chestii care încep cu p.

Dar voi apăreţi?

Uneori. În rest, rolurile noastre sunt jucate de femei, ca să fie mai interesant, să nu se plictiseasă lumea să tot vadă bărboşi. Să nu creadă că au dat pe Trinitas.

Un mesaj pentru cei care citesc acest interviu?

Cine nu se uită sâmbăta şi duminica la emisiunea noastră, devine personaj pe timesnewroman.ro! Ca să dăm un exemplu la întâmplare, Robert Acrişor a rămas fără prietenă după ce l-am făcut „vedetă”. Deci uitaţi-vă în fiecare sâmbătă şi duminică la Ştirile Times New Roman, chiar n-are sens să riscaţi inutil.