Dan Bittman ar fi fost dat afara din juriul X Factor, emisiune difuzata de Antena 1, postul de televiziune fiind nemultumit de faptul ca vedeta filmeaza la serialul "Fetele lu' dom' Profesor", difuzat de Kanal D, scrie Libertatea. Contactat de PaginadeMedia.ro, Bittman a declarat ca nu se mai afla sub contract cu Antena 1, documentul fiind semnat doar pentru sezonul de anul trecut al emisiunii, si ca pana in momentul de fata nu a fost contactat de nimeni cu privire la prezenta sa in juriu.

Dan BittmanFoto: AGERPRES

Dan Bittman a declarat pentru Paginademedia.ro ca a fost sunat de conducerea Antena 1 in urma cu doua saptamani, pentru a se stabili o intalnire dar ca, pana acum, din motive de timp, intalnirea nu a avut loc. Vedeta a subliniat ca "practic" este liber de contact, in conditiile in care contractul cu Antena 1 s-a terminat anul trecut, fiind semnat doar pentru sezonul XFactor de la acea vreme.

Intrebat daca a anuntat Antena 1 ca joaca intr-un serial difuzat de un alt post, vedeta a aratat ca nu are aceasta obligatie, "din moment ce nu sunt sub contract cu ei".

Potrivit PaginadeMedia.ro, Bittman a mai afirmat ca nu stie ce intentii are Antena 1 cu privire la componenta juriului X Factor.

Dan Bittman a facut parte din juriul XFactor in ultimele doua sezoane ale emisiunii, arata sursa citata.

Intact Media Group, care detine Antena 1, este condusa la ora actuala de Camelia Voiculescu.