Informatiile privind investigarea lui Adrian Sarbu pentru evaziune fiscala si derularea unor perchezitii la locuinta sa, difuzate de RTV, B1 si alte televiziuni de stiri, "nu sunt reale", declara Adrian Sarbu, citat de Mediafax. Potrivit lui Sarbu, "RTV, B1 si alte televiziuni de stiri au informat opinia publica marti ca as fi investigat pentru evaziune fiscala de 20 de milioane de euro si ca la locuinta mea se fac perchezitii".

Acesta a mai spus ca, "fiind acasa la ora difuzarii informatilor, m-am pregatit cu emotie, cafele, fructe si lichioruri sa-i intalnesc pe cei anuntati la televiziunile de stiri. Cautandu-i in toata casa si negasindu-i, a trebuit sa accept ca suntem in 1 aprilie si ca RTV, B1 si altii isi doresc faima pe care si-a dobandit-o in anii comunismului fictivul Radio Erevan".

  • El s-a referit la mai multe anunturi facute marti de posturile de stiri, potrivit carora el ar fi vizat in cadrul perchezitiilor desfasurate de politie la mai multe firme si locuinte din Bucuresti si Ilfov, la persoane suspectate de spalare de bani si evaziune fiscala. Vezi detalii despre acest caz.

Separat, si Parchetul Tribunalului Bucuresti a aratat, intr-un comunicat de presa citat de Mediafax, ca "Urmare a informatiilor aparute in mass-media si in vederea unei corecte informari, facem precizarea ca perchezitiile efectuate in data de 01.04.2014 nu vizeaza locuinta numitului Sarbu Adrian si nici sediul Pro TV din Bucuresti, b-dul Pache Protopoescu, nr. 109, sectorul 2". Reprezentantii de comunicare ai Pro TV declarasera, in prealabil, pentru HotNews.ro ca la aceasta companie nu au loc perchezitii.