Smiley, Pavel Bartos si Loredana - sunt doar trei dintre cei pe care, din toamna, ii veti vedea pe Antena 1, nu pe PRO TV, postul la care s-au consacrat, scrie Reporter Virtual. Mona Segall a negociat cu Antena 1 atat pentru echipa sa de productie, cat si pentru vedetele postului din Pache Protopopescu.

"Antena Group anunta debutul colaborarii cu echipa de productie si continut a Monei Segall, una dintre formulele-reper in divertismentul TV din Romania ultimilor 20 de ani (...) Telespectatorii vor putea sa urmareasca noile productii ale Antenei 1 in aceasta formula incepand din vara. Vom oferi in curand mai multe amanunte in acest sens", se arata in comunicatul emis astazi de Antena Group.

Pana sa va ofere Antena 1 mai multe amanunte, o facem noi:

  • Mona Segall, producatoarea demisionara de la PRO TV, nu pleaca singura din Pache Protopopescu in Baneasa, ci insotita de o echipa de circa 40 de oameni, cu care a lucrat in ultimii ani si care i-au fost fideli.
  • Referirea la "formula din vara" din comunicatul Antenei 1: Mona Segall ramane la PRO TV pana la finalul acestui sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", dupa care intreaga echipa se va muta in Baneasa. In aceasta vara, ea va pregati o productie de divertisment pentru Antena 1, dar de o mai mica amploare decat cea cu care ne-a obisnuit la Pro TV. Asta va fi doar incalzirea...

Mai multe informatii pe reportervirtual.ro