Mihai Gadea a afirmat marti seara, la emisiunea sa de la Antena 3, ca retinerea de catre procurorii DNA a judecatorului Stan Mustata si modul in care a fost reflectata aceasta stire in presa "basista" reprezinta "expresia celei mai mari disperari vazute in Romania in ultimii zece ani".

"Sloganul partidului lui Basescu (Partidul Miscarea Populara, n.r.) 'Ridicam Romania' se refera la faptul ca ridica oameni" procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, a afirmat acesta, la Sinteza Zilei.

El s-a intrebat de ce Stan Mustata a fost retinut de procurori "in ziua in care ar fi trebuit sa fie un nou termen in dosarul Telepatia", respectiv dosarul in care Dan Voiculescu a fost condamnat in prima instanta la cinci ani de puscarie.

Mihai Gadea a acuzat modul in care "presa basista". o "armata uriasa de propaganda", a prezentat informatiile legate de cazul lui Stan Mustata, "pe surse", si vorbind despre "judecatorul lui Voiculescu saltat de DNA"

In opinia sa, B1 si Realitatea TV reprezinta "portavocea lui Basescu" care recurge acum la "gesturi disperate" in "ultimele zile ale regimului Basescu".

Radu Tudor a vorbit despre o "facatura ordinara" si despre procurori care, desi nu exista dovezi, "vor sa puna in aplicare ordinul lui Basescu, arestati-l pe Voiculescu".

"Este maxima satisfactie a mandatelor sale de zece ani", a sustinut acesta.

"Domnii acestia care lucreaza la buticul juridic al lui Basescu, numit DNA, fac inregistrari din octombrie 2013.De ce nu au facut flagrant? De ce au preferat timp de sase luni de zile sa tot amane povestea asta, in asa fel incat sa o valorifice in ziua in care este judecat Voiculescu, in plina campanie electorala?", a completat Radu Tudor.