Oameni si voturi la rascruce de lumi. Este genericul sub care va sta duminica, 25 mai, intreg programul postului Digi24 HD, cu transmisii speciale din punctele esentiale ale Europei politice. Toate, pe fundalul unui supraprogram cu reportaje despre oameni care au stiut sa foloseasca statutul Romaniei de tara membra a UE pentru afaceri si cariere de succes.

In intervalul 06.00-08.00, Stefania Batrinca va gestiona primele stiri ale zilei euroalegerilor si scrutinului prezidential din Ucraina. Andrei Tomescu preia stafeta in jurnalele de stiri de la 08.00 la 10.00. Iar de la 10.00 la 12.00, Roxana Lazarescu da startul programului-maraton de stiri "Romania24", cu transmisiuni din toata tara. Tabloul celor mai proaspete si complete stiri va fi intregit de corespondente in direct de la Kiev, Bruxelles, Dublin, Londra, Budapesta si Madrid.

De la ora 12.00, stirile vor fi prezentate de Ioana Tiganila, iar de la ora 14.00 Tudor Musat va invita la un exercitiu de analiza pe tema zilei: cum poate schimba votul european soarta Romaniei aflate la rascruce de lumi.

De la ora 16.00, Alice Iacobescu preia pentru telespectatorii Digi24HD cele mai noi informatii de la sectiile de votare si comentariile momentului.

De la ora 18.00, Adriana Muraru va invita sa luati pulsul momentului la sediile partidelor, dar intra si in atmosfera incinsa de la alegerile din Ucraina, unde Digi24 HD are doi corespondenti.

De la 20.00, Cosmin Prelipceanu si invitatii sai transforma Piata Victoriei intr-un punct-cheie de pe harta analizei euroalegerilor. Iar de la ora 21.00, aflati primele estimari si primele interpretari ale rezultatului scrutinelor din Romania si Ucraina.

Rezultatele si concluziile le vor aduna in tabloul zilei Sanda Nicola si Luca Niculescu, intr-o Editie speciala a stirilor, de la ora 23.00.