Antena 3 a anuntat in cursul diminetii de marti ca directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris, a fost internat in stare grava la un spital din Viena, desi acesta a aparut dupa doua ore bine-sanatos la Parlament, scrie site-ul Reporter Virtual.

Antena 3 a relatat ca directorul STS a ajuns in spital din pricina unei boli care "i-a pus si in trecut viata in pericol" si a precizat ca acesta va fi externat in 17 iunie.

Premierul Victor Ponta i-a urat acestuia sanatate, desi a precizat ca nu stie despre ce este vorba: "Ii urez sanatate daca are vreo problema, pentru ca orice dispute institutionale sau politice nu au legatura cu partea umana. Ii urez multa sanatate si sper sa fie bine, dar nu am nici un fel de informatii momentan".

Marcel Opris a aparut ulterior la Palatul Parlamentului, bine-sanatos, la nici doua ore de la "dezvalurile" Antenei 3, precizeaza Reporter Virtual.

UPDATE: Tot potrivit site-ului Reporter Virtual, jurnalistul Antena 3 care a anuntat internarea in stare grava a sefului STS este Ionut Cristache, reporterul acreditat de postul de stiri la Palatul Cotroceni. El a intrat de doua ori in direct, la 09:10 si la 10:00, cu "stirea-bomba".

Potrivit unor surse din STS, Cristache a sunat sa confirme "stirea" abia dupa ce aceasta a fost difuzata de doua ori pe post, precizeaza Reporter Virtual.