Media Direction, agentie de media din cadrul grupului BBDO, se confrunta cu sapte cereri de executare silita, dintre care doua au fost acceptate deja de instanta, scrie Paginademedia.ro. Aceasta o citeaza pe Nora Marcovici, CEO al grupului BBDO, potrivit careia situatia este cauzata de afacerea Bigger Group, agentie inchisa peste noapte, in 2009, de proprietarul Marcel Straut, afacere ce a lasat gauri de milioane de euro in piata de media si publicitate.

  • Potrivit Paginademedia.ro, Media Direction, companie a lui Cristian Burci, se confrunta in aceasta perioada cu sapte procese de executare silita, deschise de Antena Group, Antena 3, Grupul Media Camina (caz in care instanta a admis cererea de executare silita a unor bilete la ordin in valoare totala de 45.000 de euro), Cable Direct, Evenimentul zilei, Kanal D, (caz in care instant aa admis cererea, suma fiind de circa 100.000 de euro), Media Point.

Potrivit Norei Marcovici, citata de site-ul de media, "am facut contestatii pentru solutiile date pana acum (...) Suferim de pe urma cazului Bigger Group, de acum cativa ani. Pentru Media Direction, paguba a fost insemnata (...) Ne dorim sa trecem peste acest moment, iar jucatorii din piata sa inteleaga situatia". In urma cazului Bigger Group-Marcel Straut, Media Directiona ramas cu o paguba de aproximativ 2 milioane de euro, precizeaza Paginademedia.ro.

Pe larg, aici