Jurnalistilor care au ajuns, duminica, la Orastie, pentru a relata de la sedinta informala a Comitetul Executiv National (CExN) al PSD, li s-au asigurat doua corturi in aer liber si o toaleta ecologica, in conditile in care accesul presei in perimetrul complexului turistic in care are loc sedinta nu este permis, relateaza Mediafax.

Comitetul Executiv National al PSD a fost convocat duminica seara la Orastie, sedinta fiind informala. Reuniunea se desfasoara in fosta baza militara si fabrica de munitie, devenita complex turistic, cu specific militar.

Complexul, care se intinde pe aproximativ 80 de hectare, se afla in apropierea orasului Orastie, intr-o zona impadurita, accesul facandu-se exclusiv pe un drum pe care se afla doua puncte de control.

Jurnalistilor li s-a permis accesul in incinta complexului, insa doar pana la al doilea punct de control.

Astfel, langa zona impadurita, pe partea dreapta a drumului de acces, au fost montate doua corturi, trei mese si banci, precum si o toaleta ecologica.

Ziaristii au, de asemenea, acces la curent electric, asigurat prin montarea sucesiva a catorva prelungitoare. Organizatorii asigura, de asemenea, apa si cafea.

Social-democratii au inceput sa vina la sedinta CExN in jur de ora 17.00, in conditiile in care mai multi dintre acestia au ajuns deja cu o zi inainte.

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, se afla inca de sambata la Orastie, in timp ce presedintele PSD, Victor Ponta, urmeaza sa ajunga luni dimineata.

Avand in vedere caracterul informal al reuniunii, presa nu are acces la sedinta.