Sefa Consiliului National al Audivizualului a admis, miercuri, in fata deputatilor din Comisia de Cultura, ca vocea din inregistrarile audio aparute in presa ii apartine, insa sustine ca este o "victima" si ca aceastea au fost trunchiate si montate special pentru a o compromite, anunta Digi 24. In inregistrarile aparute recent, Laura Georgescu poate fi auzita jignind parlamentari si oameni de televiziune, dar si recunoscand ca favorizeaza posturi de televiziune apropiate de premierul Victor Ponta.

Seful Comisiei de Cultura din Senat, Georgica Severin, care se numara printre cei jigniti de Laura Georgescu in aceste inregistrari, a cerut deja demisia sefei CNA.

Potrivit legii, membrii CNA nu pot fi demisi sau inlocuiti de catre Parlament decat daca sunt gasiti in incompatibilitate sau au condamnari penale. Potrivit lui Georgica Severin, singurele solutii ar fi demisia sau ca ceilalti zece membri CNA sa aiba o atitudine comuna, "sa fie zece voturi intr-un fel contra unui singur vot (al Laurei Georgescu in cazul de fata - n.red.)" in deciziile Consiliului.

Luni seara, Realitatea TV a dat publicitatii o serie de inregustrari audio sustinand ca este vorba despre sefa CNA, Laura Georgescu, care recunoastea ca favorizeaza posturi de televiziune apropiate de premierul Victor Ponta. Intr-o prima inregistrare, sefa CNA vorbea despre faptul ca ii "acopera" pe "boul de Ghita si pe Romania TV", de pe urma carora recunoastea ca doreste sa profite. In inregistrari, ea poate fi auzita numindu-l "jigodie" pe Georgica Severin. Realitatea Tv nu a precizat cu cine purta sefa CNA aceasta discutie.