Realitatea TV a prezentat in emisiunea "Deschide Lumea" o noua serie de inregistrari in care sustine ca sefa CNA poate fi auzita cum ii spune unui interlocutor "sa-i calce pe toti pe gat", dar si cum vrea sa obtina servere de la mai multe companii din industria de telecomunicatii. Ca si in inregistrarile precedente, nu se stie cu cine vorbeste Laura Gerogescu si care este scopul exact al discutiilor.

"Eu iti aduc UPC, Dolce, RCS&RDS, cei mai buni specialisti, pune-te de acord cu ei sa vedem ce facem. Eu vreau sa ne dea servere, sa vad tot ce ne dau ei si pe urma incep si scriu de altele. Ideea e, hai sa vrei sa comunici cu ei, hai sa facem o lucrare. Ma deranjeaza ca UPC care in sfarsit m-a solicitat sa ne intalnim si cu Romtelcom, Dolce, sa ne dea, mai, servere, sa incepem sa lucram. Imi vine sa iau ferastraul sa-ti tai pe rand membre, bucati din corp care iti atarna. Calca-i, mai, pe gat si zi-le du-te dracu, cand fac achizitie la tine mai imi faci tu mie contestatie?", spune Laura Georgescu in inregistrare.

"Calca-i in puii mei pe gat ca nu suntem datori nimanui in viata. Intelege romaneste si du-te ca in branza in ei! Da-i dracu! Pe foamea asta? Fratilor, eu nu va inteleg ce aveti", mai spune sefa CNA in inregistrare.

Sefa Consiliului National al Audivizualului a admis, miercuri, in fata deputatilor din Comisia de Cultura, ca vocea din inregistrarile audio aparute in presa ii apartine, insa sustine ca este o "victima" si ca aceastea au fost trunchiate si montate special pentru a o compromite, anunta Digi 24. In inregistrarile aparute recent, Laura Georgescu poate fi auzita jignind parlamentari si oameni de televiziune, dar si recunoscand ca favorizeaza posturi de televiziune apropiate de premierul Victor Ponta.

Seful Comisiei de Cultura din Senat, Georgica Severin, care se numara printre cei jigniti de Laura Georgescu in aceste inregistrari, a cerut deja demisia sefei CNA.

Potrivit legii, membrii CNA nu pot fi demisi sau inlocuiti de catre Parlament decat daca sunt gasiti in incompatibilitate sau au condamnari penale. Potrivit lui Georgica Severin, singurele solutii ar fi demisia sau ca ceilalti zece membri CNA sa aiba o atitudine comuna, "sa fie zece voturi intr-un fel contra unui singur vot (al Laurei Georgescu in cazul de fata - n.red.)" in deciziile Consiliului.

Luni seara, Realitatea TV a dat publicitatii o serie de inregustrari audio sustinand ca este vorba despre sefa CNA, Laura Georgescu, care recunoastea ca favorizeaza posturi de televiziune apropiate de premierul Victor Ponta. Intr-o prima inregistrare, sefa CNA vorbea despre faptul ca ii "acopera" pe "boul de Ghita si pe Romania TV", de pe urma carora recunoastea ca doreste sa profite. In inregistrari, ea poate fi auzita numindu-l "jigodie" pe Georgica Severin. Realitatea Tv nu a precizat cu cine purta sefa CNA aceasta discutie.