Mihai Gainusa a anuntat pe contul sau de facebook ca va parasi emisiunea "Cronica Carcotasilor" de pe Prima TV, proiect in care era implicat de 14 ani, dar va ramane in cadrul postului si va realiza o alta emisiune de satira. Alaturi de Mihai va pleca si coprezentatorul Codrut Keghes cunuscut din rolul Dezbracatu'.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am decis sa parasesc Cronica Carcotasilor. De la TV. Ca la radio si-a luat-o Serban Huidu si a plecat cu ea. Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viata mea profesionala. M-am luptat sa salvez acest brand. Dupa fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei sa aiba unde lucra in continuare. Mi-am asumat responsabilitatea coordonarii emisiunii cand Serban nu era capabil. Am scris si am prezentat aceasta emisiune.14 ani. Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci dimpotriva, mi s-a reprosat inclusiv ca am adus un preot in platou. Am incheiat o etapa din cariera mea si le multumesc inca o data celor care au crezut in mine in tot acest timp. Eu si Codrut, ca nu am voie sa ii spun Dezbracatu, si poate si altii, lucram la un proiect nou. Ne dorim sa fim mai aproape de voi si sper ca toti cei care ne apreciaza sa fie alaturi de noi", a postat Gainusa pe contul sau de socializare.

"Am trait ieri si azi unele dintre cele mai amare zile ale vietii mele! Mihai Gainusa si Dezbracatu' au ales in fata tuturor colegilor sa paraseasca echipa Cronicii in care citez: "nu se mai regaseau"! Probabil vor urma si altii sau nu..", a scris Serban Huidu pe contul sau de facebook.

Mihai Gainusa a acordat un scurt interviu in exclusivitate pentru Paginademedia.ro in care povesteste ce s-a intamplat, dar si ce va face in continuare: ramane la TV.

Contactat de Paginademedia.ro, Cristian Burci, proprietarul Prima TV, a declarat ca isi doreste sa continue Cronica Carcotasilor. "Sa vedem cum se reorganizeaza Serban Huidu", a spus Burci.

"Am discutat cu Cristian Burci. Raman la Prima TV si sunt implicat intr-un proiect nou, alaturi de Codru Keghes. Voi face o noua emisiune, tot de satira, pentru grila de toamna. Nu imi este usor deloc. Sunt 14 ani in care am muncit la emisiunea Cronica Carcotasilor", a explicat Gainusa pentru Paginademedia.ro.