Cristina Zegheru a decis sa paraseasca functia de director general in cadrul grupului Europa FM si Radio 21, dupa 16 ani dedicati dezvoltarii proiectelor Lagardere Active Radio International in Romania, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

Am crescut odata cu Radio 21 si Europa FM si a fost una dintre cele mai efervescente perioade din cariera mea, dar am decis sa accept preluarea unui nou proiect, care sunt convinsa ca imi va aduce noi satisfactii. Le multumesc colegilor si colaboratorilor, tuturor celor care au fost alaturi de mine in calatoria inceputa in urma cu 16 ani si sunt convinsa ca echipa pe care am format-o va duce mai departe proiectele pe care le-am gandit impreuna si va mentine la aceleasi inalte standarde calitatea programelor posturilor de radio", a declarat Cristina Zegheru.

Totodata, Daniel Galinski, director general al Lagardere Active Radio International (LARI), spune ca ii multumeste Cristinei Zegheru "pentru rolul sau important in dezvoltarea activitatii radiourilor LARI in Romania". "Sub conducerea sa, grupul Europa FM si Radio 21 a ajuns sa se impuna drept un lider influent al sectorului media din aceasta tara", spune Daniel Galinski.

Europe Developpement International-R si Radio 21 sunt filiale ale Lagardere Active Radio International, parte a grupului de media francez Lagardere, care este cotat la Bursa din Paris.