B1 TV anunta, joi, intr-un comunicat de presa ca "in urma informatiilor aparute in presa privind o posibila punere sub invinuire penala a jurnalistului Andrei Badin", televiziunea "a hotarat ca, pana la clarificarea situatiei de catre organele competente, sa suspende atat aparitia sa in emisiunile televizate ale postului, cat si implicarea in deciziile editoriale".

B1 mentioneaza ca "Andrei Badin beneficiaza in mod firesc de prezumtia de nevinovatie si suntem convinsi ca va lamuri acuzatiile care i se aduc. Totusi, din respect pentru telespectatorii nostri, simpla suspiciune de incalcare a codului deontologic al profesiei de jurnalist ne-a determinat sa luam, de comun acord cu Andrei Badin, decizia de retragere a sa din emisiunile postului."

  • Surse citate miercuri de presa centrala si locala au aratat ca realizatorul TV a fost pus sub invinuire penala de catre procurori, dupa ce presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, i-a facut plangere penala pentru santaj. Din informatii obtinute de HotNews.ro, procurorii DNA l-ar fi incadrat pe Andrei Badin la o posibila infractiune de luare de mita.