Mircea Badea isi critica, pe Facebook, colegii din trustul Intact care nu au avut o reactie, "fie ea si minima", la ceea ce realizatorul tv numeste "abuzul la care a fost supus Dan Voiculescu": "Am tot asteptat de la marile vedete ale trustului Intact, si de data asta nu ma refer la Antena3, la o reactie, fie ea si minima, fie doar pe net, in legatura cu abuzul la care a fost supus Dan Voiculescu. Nimic. Nimic, nimic. Cred ca am asteptat destul: nici nu va mai veni. Ele, vedetele, foarte active altfel, mai cu seama in mediul virtual, isi manifestau sensibilitatea reactionara in legatura cu tot felul de nimicuri zilnice care pentru ele pareau a avea, in mod ostentativ chiar, o importanta deosebita", a scris Mircea Badea pe pagina de Facebook Mircea Badea chiar el.

Mircea BadeaFoto: HotNews / DP

"Pe sistemul: . Pentru ele, vedetele, condamnarea asta dementa a reprezentat, poate, doar un motiv de ingrijorare egoista, spontana : Stati linistite, dragi vedete, rezolvam noi ceva si in legatura cu probabila mutare. Voi vedeti-va de vacantele din care postati apusuri, rasarituri si, in general, momente care trebuie sa transmita publicului ca sunteti niste gradini de oameni de succes! Distractie!", mai scrie Mircea Badea pe Facebook.

El incheie adaugand ca "Deja primesc intrebari inepte de la cretineii de feisbuc asa incat fac o precizare: nu ma refer la cineva anume, ci la o unanimitate."