Narcisa Iorga, membru al Consiliului National al Audiovizualului, i-a raspuns pe pagina personala de Facebook sefei institutiei, Laura Georgescu, care in urma protestului din fata sediului CNA declarase ca va face apel la ratiunea membrilor care boicoteaza sedintele, pentru a debloca activitatea.

"Laura Georgescu, nu tine vrajeala! Da-ti demisia!

<>. Asa a declarat astazi Laura Georgescu, profitand de tribuna oferita de protestul organizat de Valentin Jucan in fata CNA. A dat interviuri ziaristilor, pe un ton mieros. Modelul Palada. A mintit la fiecare fraza exprimata. Tupeu maxim. Eu ii transmit doar atat: nu tine, Laura Georgescu! Da-ti demisia!

Cum poate face apel la ratiune un om care a demonstrat ca e lipsit de ratiune? <> Pentru aceasta fraza adresata unui copil de 10 ani ocupa Laura Georgescu functia de presedinte al CNA? Sau pentru aceasta: <>? A fost votata de Parlament pentru epitetele <> si <>?Laura Georgescu considera ca este platita din bani publici pentru a ameninta un functionar de gen masculin ca <> ori pentru amenintarile cu <>? Poate pentru injuratul angajatilor pe holurile CNA? Pentru incitarea la nerespectarea regulilor privind achizitiile cu indemnul feminin <>?

Laura Georgescu s-a descalificat total. Pana si intr-un banal joc, un participant care incalca regulile este eliminat. Laura Georgescu are tupeul sa dea lectii de morala. Eu cred ca ea trebuie eliminata din CNA. Daca va fi pastrata in aceasta autoritate publica, va altera tot si intr-un mod iremediabil. Mediul audiovizual este esential pentru dezvoltarea sanatoasa a unei democratii tinere precum cea din tara noastra. Cine isi asuma sustinerea Laurei Georgescu? Eu nu.", a scris Narcisa Iorga pe pagina personala deFacebook.