Media Direction a intrat in insolventa printr-o decizie a Tribunalului Bucuresti, care a acceptat cererea depusa in acest sens, la mijlocul lunii, de agentia de media a grupului BBDO, controlat de Cristian Burci. Lacate a pus - dar nu pe conturi, ci pe un pod al iubirii din Herastrau - si agentia Publicis.

  • Tribunalul Bucuresti a admis cererea de intrare in insolventa a Media Direction, agentia de media a grupului de comunicare BBDO, detinut de omul de afacere Cristian Burci, scrie Paginademedia.ro.  Cererea de intrare in insolventa fusese depusa chiar de Media Direction la jumatatea lunii august, reprezentantii BBDO spunand atunci pentru sursa citata ca motivul este unul mai vechi - "gaura" de peste doua milioane de euro ramasa la aceasta agentie in urma inchiderii bruste a a unei alte companii de publicitate, Bigger Group, in urma cu mai multi ani.
  • Daca la Paris "lacatele iubirii", legate de indragostiti de podurile orasului, au starnit recent o apriga disputa dupa ce un pod celebru s-a prabusit partial, la Bucuresti aceleasi "lacate ale iubirii" sunt instrument publicitar. In august si pana pe 10 septembrie, agentia de publicitate Publicis Romania si clientul sau, Granini, au inaugurat in Herastrau un "pod al iubirii", unde sunt expuse 1000 de lacate personalizate cu initialele participantilor la aceasta campanie, initiata pe Facebook. Tinand cont de controversele de la Paris, un comunicat Publicis precizeaza, totusi, ca este vorba despre "un proiect neintruziv asupra structurii podului, greutatea lacatelor fiind calculata astfel incat podul si balustradele sa o suporte fara niciun risc".