Bogdan Naumovici, seful agentiei de publicitate 23 Communication Ideas, ce face parte din grupul Leo Burnett, lasa, vineri, de inteles ca iesirile lui Mircea Badea din ultima vreme au determinat mai multe companii sa-si retraga publicitatea de la Antena 3. Pe Facebook, Naumovici apreciaza ca acesta este motivul pentru care un clip in care Mircea Badea ameninta cu bataia si ii dorea moartea unui motociclist a fost retras de pe YouTube. Naumovici nu precizeaza care ar fi clientii de publicitate respectivi.

Bogdan Naumovici, pe Facebook:

  • "Dupa ce mai multi clienti si-au retras bugetele de media de pe Antena 3, in urma isteriei lui Mircea Badea, filmul in care ameninta cu bataia si ii dorea moartea unui motociclist a fost retras de pe YouTube. Realizez acum pentru cine a fost creata expresia "canal de televiziune". Pentru Antena 3."

Clipul respectiv a fost preluat si de HotNews.ro aici.

Naumovici este unul dintre cei mai cunoscuti reprezentanti ai comunitatii motociclistilor din Bucuresti. In publicitate, el se ocupa de creatie, nu de achizitia de spatiu publicitar in diverse media.