TVR poarta discutii cu reprezentantii Look TV, televiziunea care difuzeaza meciurile din Liga 1, pentru a transmite macar un meci din campionat, din retur, a declarat marti, la CNA, producatorul general al TVR Cristian Zgabercea, citat de Mediafax http://www.mediafax.ro/cultura-media/tvr-in-discutii-cu-look-tv-pentru-a-difuza-din-retur-un-meci-din-liga-i-13357115.

Potrivit lui Cristian Zgabercea:

  • "Pentru campionatul national de fotbal suntem in discutii cu cei de la Look TV. Am incercat sa facem un barter, sa le oferim servicii (de difuzare, n.r.), pentru ca ei au nevoie de servicii si sa ne permita sa difuzam macar un meci. Din pacate operatorul pay TV (UPC, n.r.) cu care lucreaza a refuzat (...) Cei de la Look TV sunt deschisi la discutii si speram ca macar din retur (din primavara, n.r.) sa oferim publicului un meci. Dar vom oferi publicului rezumate de la toate partidele".

Reprezentantul TVR a spus ca televiziunea publica "a reusit sa ia tot ce inseamna meciuri de calificare ale echipei Romaniei" si incerca sa ia si drepturile de difuzare ale Cupei Mondiale de Rugby si alte competitii la care "este drapelul Romaniei prezent pe unul dintre catarge".