RCS&RDS lanseaza, vineri, serviciul video la cerere Digi Play, disponibil prin platforma Digi Online si unde utilizatorii au acces la o biblioteca de filme si seriale ce va fi actualizata lunar: filme de dragoste, de actiune, comedii, filme de aventura, animatie, thriller. Potrivit unui comunicat de presa, serviciul va oferi, pe viitor, si documentare si continut pentru copii.

Logo Digi PlayFoto: RCS-RDS

Potrivit anuntului RCS, clientii companiei, persoane fizice, care au contractat cel putin un serviciu Digi se pot abona la Digi Play pentru suma de 15 Ron/luna.

  • Compania declara ca oferta va fi actualizata in fiecare luna. In acest moment, cu exceptia a trei filme de anul trecut, portofoliul include filme din 2012 sau mai vechi. Platforma ofera la lansare si sase seriale, dintre care doua au inceput in 2013, iar restul sunt mai vechi. Lista completa a filmelor si serialelor oferite

Utilizatorii care au o conexiune fixa sau mobila la internet pot accesa continutul Digi Play pe platforma Digi Online sau in aplicatia similara ce poate fi descarcata din Google Play sau App Store.

  • Abonatii RCS & RDS care isi activeaza serviciul Digi Play vor avea acces gratuit la continutul platformei Digi Online, daca sunt abonati la Digi Net si Digi TV.