Prima editie a emisiunii "Danseaza printre stele", produsa de Mona Segall la Antena 1, a scos o audienta sub Pro Tv in intervalul de difuzare, scrie Pagina de media. Emisiunea de patru ore prezentata de Horia Brenciu s-a intersectat cu doua filme de pe Pro TV: "Testul suprem", cu Schwarzenegger si Stallone, si "Kill Bill". Pe durata intregii emisiunii, "Danseaza printre stele" a fost la distanta de Pro TV pe toate cele trei targeturi, iar diferenta cea mai mare a fost pe publicul comercial.

Pro TV a avut un avans mai mare mai ales pe durata primului film, cel cu Stallone si Schwarzenegger. Pe primul film, Pro TV avea, la nivel national, o medie de aproape 2,3 milioane de romani, iar Dansez printre stele ¬ 1.17 milioane. La orase, 1,3 milioane de oameni se uitau la film, 756.000 la Antena 1. La comercial, diferenta pe primul film a fost si mai mare: 826.000 la filmul de pe Pro, 310.000 la Danseaza.

Audientele posturilor TV de duminica, pe intervalul emisiunii "Danseaza printre stele" (20.30-00.30), potrivit Pagina de media:

NATIONAL. Pe cele patru ore de difuzare, Danseaza printre stele a fost urmarita de peste un milion de romani pe minut. Pe intervalul emisiunii de pe Antena 1, Pro TV avea aproape 1,7 milioane de telespectatori, cu filmele Testul suprem si apoi Kill Bill vol 1.

URBAN. La orase, prima difuzare Danseaza printre stele a atras 670.000 de telespectatori pe minut. Pe cele patru ore ale show-ului de dans, la Pro TV se uitau 975.000 de oraseni pe minut.

COMERCIAL. Diferenta dintre Pro TV si Antena 1 a fost mai mare pe publicul comercial. Astfel, show-ul prezentat de Horia Brenciu pe Antena 1 a avut o medie de aproape 300.000 de telespectatori intre 18 si 49 de ani. Pe acelasi interval, la Pro TV se uitau 620.000 de telespectatori din acest target.