RCS&RDS a dezminit oficial, vineri dupa-amiaza, stirea data de Reporter Virtual, care cita mai multe surse concordante, potrivit careia redactorul-șef al Digi 24, Cosmin Prelipceanu, ar fi fost suspendat de la conducerea postului. "Cosmin Prelipceanu va asigura si in viitor coordonarea proiectului Digi24 din pozitia de redactor-sef si se bucura in continuare de increderea si aprecierea noastra. Speculatiile privind presupusa sa suspendare (...) sunt lipsite de orice baza reala", arata Alexandru Oprea, Presedinte RCS&RDS. Vezi in text declaratia integrala.

Reporter Virtual, citand mai multe surse concordante, a scris anterior ca redactorul-sef al Digi 24, Cosmin Prelipceanu, a fost suspendat de la conducerea postului. "In locul sau, gestionarea editoriala zilnica va fi asigurata de Madalina Radulescu, redactor-sef adjunct al postului de stiri", a scris Reporter Virtual. Potrivit sursei citate, "in post se mai vorbeste despre sosirea lui Sorin Enache, fostul manager al Realitatea Media, si a lui Mihai Tatulici, nu se stie deocamdata pe ce pozitie".

Pozitia integrala transmisa de RCS&RDS:

"Cosmin Prelipceanu va asigura si in viitor coordonarea proiectului Digi24 din pozitia de redactor- sef si se bucura in continuare de increderea si aprecierea noastra. Speculatiile privind presupusa sa suspendare si asa-zisele negocieri cu diverse persoane pentru inlocuirea sa sunt lipsite de orice baza reala.

Nu avem nicio intentie sa incercam sa identificam sursa acestor zvonuri sau sa intelegem motivele pentru care au fost lansate, ci ne vom concentra in continuare sa dezvoltam acest proiect, pe baza acelorasi principii de echilibru, civilizatie, onestitate si impartialitate, care ne-au adus aprecierea si interesul unui numar crescand de telespectatori. Si asta, ca si pana acum, impreuna si cu importantul aport al lui Cosmin Prelipceanu.” a declarat Alexandru Oprea, Presedinte RCS & RDS.