Gabriela Lungu paraseste pozitia de sef al creatiei pentru regiunea EMEA in cadrul retelei internationale de relatii publice Weber Shandwick, la mai putin de doi ani de cand s-a alaturat acesteia. Iar Golin a fost desemnata agentia de relatii publice a Tradeville, jucator pe piata de capital din Romania.

  • Gabriela Lungu paraseste pozitia de sef al creatiei la Weber Shandwick EMEA, retea de relatii publice careia i s-a alaturat la inceputul lui 2013, scrie Holmes Report, citat de Paginademedia.ro. Lungu, pana atunci sefa la agentia romaneasca de PR The Practice, s-a alaturat retelei internationale in urma cu mai putin de doi ani, iar in vara anului trecut a preluat pozitia de chief creative officer la WS EMEA. Potrivit sursei citate, ea va continua sa lucreze la reteaua internationala pana la inceputul lui 2015.
  • Agentia de relatii publice Golin a fost desemnata de Tradeville, jucator important pe piata de capital din Romania, sa se ocupe de dezvoltarea si implementarea strategiei de comunicare externa a acestei companii si de activitatile de relatii media, potrivit unui comunicat de presa. Golin Romania este una dintre agentiile membre ale grupului de comunicare ce mai include Lowe&Partners, Initiative, BPN, Seniorhyper, Mobile Works si Medic One.