Digi24 va difuza miercuri, de la ora 20:00, un documentar regizat de Florin Iepan, care face portretul celor doi candidati la fotoliul de la Cotroceni. Documentarul, intitulat '2 pentru Romania', va prezenta printre altele, marturii in premiera si fotografii din arhiva personala la care nu a avut acces nicio echipa de televiziune si cuprinde doua parti, una dedicata lui Victor Ponta si cealalta lui Klaus Iohannis, fiecare de cate 50 de minute. Cornelia Naum, mama lui Victor Ponta, povesteste intr-un interviu despre copilaria si aspiratiile fiului ei, iar o echipa Digi24 a avut acces, in premiera, in autobuzul de campanie si l-a insotit, non-stop, pe Klaus Iohannis, a anuntat marti postul TV.

Foto:
  • "Am avut ideea de a propune aceste biografii pentru ca nu exista astfel de produs pe piata media din Romania. Ne dorim sa vedem, si sa le aratam celor de acasa, cand au decis cei doi sa iasa din multime, ce i-a scos din anonimat si i-a adus in postura de a se bate pentru fotoliul de la Cotroceni. (...) Am montat uneori si 26 de ore continuu, media a fost de 14 ore de montaj zilnic. In ultima luna pentru acest proiect au muncit 2 echipe Digi24 complete: documentarist, reporter, redactor, operatori de imagine. Sunt oameni fara de care nu ar fi putut exista aceasta productie", a declarat regizorul Florin Iepan, renumit pentru mult premiatul documentar 'Decreteii'.

Inspirat de documentarele din campaniile prezidentiale din Statele Unite ale Americii, '2 pentru Romania' va fi difuzat, in premiera, miercuri, 12 noiembrie, de la 20.00 si in reluare joi, 13 noiembrie, de la ora 22.00.