Webstyler, cea mai premiata agentie din istoria festivalului Internetics, a realizat campania care a obtinut cel mai mare punctaj la editia din 2014. Campania "Experiente impreuna" pentru lansarea Telekom, realizata impreuna cu GMP Advertising, a castigat patru trofee.

"Sunt bucuros ca juriul a apreciat campania primului brand lansat de oameni, lansare in care digitalul a avut un rol cheie in crearea unei experiente autentice intre brand si consumatori. De asemenea, ma bucur ca am castigat cele doua categorii de mobile in contextul in care comunicarea digitala se muta cu pasi rapizi din desktop in mobile", a spus Bogdan Nitu, general manager Webstyler.

Campania de lansare Telekom a castigat premii in toate cele patru categorii in care a participat: "Mobile Apps", "Mobile Campaigns", "Digital Brand Experience" si "Interactive Campaigns - Digital component of an integrated campaign - Services".

Webstyler a castigat si trofeul pentru categoria Culture - Viral Non Video, pentru "Mircea merge mai departe" ce sustine cazul social al lui Mircea Campeanu.

La cea de-a 14-a editie a celui mai important festival de digital din Romania, au participat 37 de agentii din intrega industrie de comunicare cu 169 de lucrari jurizate de 22 de specialisti in online, majoritatea reprezentati ai clientilor.

Webstyler este detinatoarea a sase trofee de Agentia Anului si a titlului de Agentia Deceniului la Internetics, fiind cea mai premiata agentie de digital din Romania atat la festivalurile locale cat si internationale.

Despre WEBSTYLER

WEBSTYLER este agentia care ofera servicii de strategie si creatie digitala la cele mai inalte standarde. Cu peste 14 ani de experienta in online, WEBSTYLER este cea mai premiata agentie digitala din Romania atat la nivel local cat si international. Agentia detine peste 60 de premii la cele mai relevante festivaluri de publicitate care premiaza creativitatea si eficienta.

Cu o echipa de 40 de profesionisti, WEBSTYLER ofera servicii integrate de comunicare digitala prin administrarea cu succes a comunicarii online pentru branduri ca: Telekom, Petrom, Danone, Regina Maria, Edenred, Baneasa Developments, Mitsubishi.