Antena 1 si Antena 3 au pierdut la Curtea de Apel un proces cu RCS&RDS, pe seama campaniei de denigrare a companiei dupa ce posturile Intact au fost scoase, acum doi ani, de pe platforma Digi, potrivit Paginademedia.ro. Trustul Intact trebuie sa plateasca RCS despagubiri de 5 milioane de lei pentru "prejudiciul moral", iar decizia, cand va fi irevocabila, trebuie sa fie difuzata pe post timp de o luna, din ora in ora in cadrul emisiunilor de stiri, sub forma de stire si de crawll. Decizia este cu recurs si se va aplica atunci cand va fi definitiva si irevocabila.

Procesul dintre RCS si mai multe entitati din grupul Intact a inceput in noiembrie 2012. Dupa un an, Tribunalul Bucuresti a respins actiunea ca neintemeiata, dar decizia a fost atacata de RCS&RDS si procesul a ajuns la Curtra de Apel Bucuresti, potrivit sursei citate.

In aprilie 2012, posturile Intact au fost scoase din reteaua Digi, ca urmare a neintelegerilor financiare dintre Antene si RCS. Atunci, Antena 1 si Antena 3 au inceput o campanie impotriva operatorului de cablu si satelit, campanie ce a inclus mesaje pe croll prin care telespectatorii abonati la RCS erau indemnati sa se mute la alt operator, stiri, interventii in direct ale Sandrei Stoicescu si ale lui Mihai Gadea, care acuzau o decizie "abuziva" a RCS in care publicul ar fi fost folosit ca element de presiune pe Intact, aminteste Paginademedia.ro.