Orlando Nicoara, seful Mediafax Group (Ziarul Financiar, Mediafax, gandul.info, prosport.ro), le-a transmis colegilot un mesaj in care ii anunta oficial ca miercuri fiind ultima sa zi in calitate de director general al Mediafax, scrie paginademedia.ro.

  • Mesajul integral trimis angajatilor Mediafax:

Dragi colegi,

Saptamana aceasta este ultima pe care o petrec alaturi de voi, miercuri fiind ultima mea zi in calitate de director general al Mediafax Group/Mediafax.

Va multumesc pentru cei opt ani, va multumesc pentru ultimii +3 ani de Mediafax Group, ani in care am construit multe lucruri impreuna. Meritul pentru toate succesele este al vostru, esecurile si nerealizarile sunt ale mele.

Sper sa ramaneti un grup unit, sa construiti mai bine decat ati facut-o sub conducerea mea si sa tineti capul sus pentru ca sunteti una dintre cele mai misto echipe de pe piata in care activam.

Voi ramane cel mai mare fan al vostru si al produselor pentru care lucrati, o sa va urmaresc de la distanta si o sa va tin pumnii.

Ii multumesc Roxanei pentru tot si lui A.S. pentru increderea pe care mi-a acordat-o acum mai bine de opt ani. Le multumesc colegilor din management pentru efort, sustinere si intelegere.

Sarbatori fericite si sa aveti un an mai bun decat acesta