Radio Itsy Bitsy a sarbatorit sambata, 6 decembrie, 9 ani de la prima emisie. "Chiar daca publicul de astazi este diferit fata de cel din 2005, cand vorbim despre motive de bucurie in familie ele sunt la fel de simple si au legatura cu o viata traita frumos alaturi de cei dragi", arata postul radio, impartasind din experienta sa.

Logo ItsyBitsy FMFoto: Itsy Bitsy

"Itsy Bitsy vrea ca si in urmatorii 9 ani sa tina familia aproape, cu multe motive de bucurie", arata Itsy Bitsy FM intr-un comunicat de presa.

Pentru a sarbatori evenimentul Itsy Bitsy si-a invitat ascultatorii sa impartaseasca din secretele lor de bucurie in familie.

Din lunga lista realizata astfel rezulta ca dmomentele simple de viata sunt secretul bucuriei in familie, ascultatorii Itsy Bitsy FM vorbind despre primii pasi ai copilului, despre joaca in familie si mersul pe jos impreuna prin zapada.

Despre Itsy Bitsy

Brandul Itsy Bitsy include singurul post de radio pentru parinti si copii din Romania, www.itsybitsy.ro, ateliere pentru parinti si copii si evenimente de timp liber pentru familie.

Itsy Bitsy FM emite in prezent in Bucuresti si in peste jumatate din teritoriul Romaniei, ajungand astfel la peste 1,4 milioane parinti si copii, conform ultimului studiu realizat de D&D Research la comanda Itsy Bitsy FM.