Cea mai prestigioasa ancheta din sportul romanesc si-a aflat cistigatorii, iar Gazeta Sporturilor produce luni o editie de colectie, de 28 de pagini, pentru a onora evenimentul.

Superlativele GSPFoto: Gazeta Sporturilor

Pe baza unui algoritm complex, care mixeaza aproape 30.000 de voturi ale cititorilor cu opiniile celor mai mari specialisti de sport din Romania si cu 5 categorii de specialisti consultati, Gazeta Sporturilor a reusit sa obtina o ierarhie definitorie pentru sportul romanesc in anul 2014. Ancheta de sfirsit de an a Gazetei isi consuma un episod de exceptie, al 49-lea, in ziarul de luni.

Mergi la chioscuri pentru editia tiparita pentru a afla:

  • cine este fotbalistul roman al anului, antrenorul anului, jucatorul strain al anului si sportivul anului
  • ce spun premiantii in interviuri exclusive pentru GSP
  • cum s-a votat la fiecare categorie
  • clasamentele complete

Clasamentul pentru Superlativele anului 2014 va intruni, ca si in anii precedenti, optiunile sportivilor, antrenorilor, specialistilor in sport, jurnalistilor si cititorilor. Un mix unic in media din Romania, total transparent si totodata incitant.

In editia speciala de luni vor fi 18 pagini dedicate Anchetei, in care jurnalistii Gazetei explica performante, analizeaza evolutii si ofera o perspectiva noua asupra evenimentelor din 2014.

E o editie pe care orice iubitor al sportului trebuie sa o aiba in colectie. NU O RATA!

Mergi luni, 22 decembrie la chioscuri pentru a te bucura de materiale in exclusivitate, interviuri-eveniment si o experienta grafica deosebita!