Antena 3 a marcat, marti, printr-un anunt de presa o victorie in instanta inregistrata in fata presedintelui ANI, Horia Georgescu: Tribunalul Bucuresti a respins apelul formulat de acesta dupa ce, cu un an inainte, o alta instanta respinsese ca neintemeiata o actiune impotriva Antenei 1 si Oanei Stancu, deschisa in urma unor materiale ale postului referitoare la averea lui. Horia Georgescu poate face recurs la decizia TMB pana la mijlocul acestei luni.

Pe 29 decembrie, Tribunalul Bucuresti a respins ca nefondat apelul formulat de Horia Georgescu impotriva Oanei Stancu, Antena 3 SA si Intact Publishing SRL, cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare. Potrivit Antena 3, hotararea a fost comunicata pe 30 decembrie 2014.

  • Postul a anuntat public solutia, in conditiile in care a fost si este tinta mai multor procese deschise de reprezentanti ai justitiei sau alte persoane. Printre acestea se numara si tatal lui Horia Georgescu, in cazul caruia instanta a luat o decizie favorabila la inceputul anului trecut, decizie atacata insa cu apel de televiziunea de stiri a trustului Intact.

In noiembrie 2012, Antena 3 a realizat materiale referitoare la averea "suspecta" a presedintelui ANI. Acesta a deschis proces impotriva Oanei Stancu, Antenei 3 si companiei Intact Publishing in decembrie 2012. In decembrie 2013, Judecatoria Sectorului 1 respingea "ca neintemeiata" actiunea lui Georgescu, dar acesta a atacat cu apel la Tribunalul Bucuresti. Acesta a respins apelul "ca nefondat" la sfarsitul lunii trecute, cu posibilitatea de recurs.