Din acest weekend, B1 TV isi reimprospateaza grila de programe cu doua productii noi: "Dosar de politician" cu Silviu Manastire si "Ultimul cuvant" cu Catalin Striblea. In plus, programele B1 TV readuc si doua titluri foarte cunoscute deja publicului postului: "Sub semnul intrebarii" cu Malin Bot si "X-press" cu Sabin Orcan, anunta televiziunea intr-un comunicat de presa.

"Dosar de politician", un format foarte indraznet, unic pe piata media din Romania, se va difuza in fiecare duminica, de la ora 19.00 (in aceasta duminica, este programata prima editie), timp de o ora si jumatate, iar de luni pana vineri, ca o rubrica de cate 5 minute, la 17.55, 18.55, 22.55 si 00.55.

Emisiunea de autor "Dosar de politician" va pune la vedere, fara menajamente, fata bine ascunsa si corupta a politicii romanesti. Anchetele echipei emisiunii au in spate o documentare serioasa si ofera telespectatorilor date, personaje si cifre concrete. Informatia pura se va impleti cu analiza si interpretarea lui Silviu Manastire.

"Ultimul cuvant" cu Catalin Striblea debuteaza duminica, 11 ianuarie, si este programata de duminica pana miercuri, de la ora 21.30. Striblea va dezbate, alaturi de jurnalisti, oameni politici, invitati bine informati, cele mai actuale subiecte ale zilei, nelasand sa scape nedisecat nici un aspect de interes pentru opinia publica.

Tot astazi, de la 20.30, B1 TV difuzeaza o emisiune care a avut succes si care a revenit de curand in grila postului, "X-Press" cu Sabin Orcan, programata sambata, de la ora 20.00 si duminica, cu incepere de la 20.30. "X-Press" demasca impostura din politica si afacerile veroase ale celor care ne conduc.

Joi, vineri, si sambata, de la 21.30, Malin Bot va pune "Sub semnul intrebarii" subiectele arzatoare din sfera politicului, pentru a ajuta publicul sa aiba o imagine de ansamblu, cat mai corecta si completa. Prima editie, joi, 15 ianuarie.

Celelalte emisiuni din prime time ale B1 TV vor fi difuzate astfel:

"Butonul de panica" cu Catalin Prisacariu, de luni pana vineri, de la 19.00,

"Actualitatea romaneasca" cu Sorina Matei, luni-vineri, ora 20.00.

"Lumea lui Banciu" ramane pe tronsonul obisnuit, 23.00 - 00.00, de duminica pana vineri.