Oana Stanciulescu, realizatoarea emisiunii "Panorama" la postul de televiziune Antena 3, a pus punct colaborarii cu postul fondat de Dan Voiculescu, anunta reportervirtual.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Intr-o nota lapidara pe Facebook, ea confirma plecarea, fara a detalia circumstantele despartirii de Antena 3, si sugeraza ca ar fi vorba de motive editoriale:

"Contractul dintre mine si Antena3 inceteaza incepind de astazi. Dupa 24 de ani de jurnalism, consider in continuare ca libertatea de exprimare este un bun cistigat care nu poate fi luat nimanui!"

Antena 3 va apela la reduceri salariale si la unele disponibilizari in perioada urmatoare, anuntaReporterVirtual.ro. Televiziunea trustului Intact este ultimul post de stiri care ia masuri de reducere a cheltuielilor, dupa celelalte canale din aceasta nisa, inclusiv Romania TV, care au decis reduceri de costuri la finele anului trecut.

Informatia a fost confirmata pentru HotNews.ro de surse din televiziunea condusa de Mihai Gadea.

Potrivit sursei citate, masurile vor fi aplicate de la 1 februarie si, pentru moment, sunt "batute in cuie": reducerea cu 10% a salariilor sub 5.000 de lei, reducerea cu 15% a salariilor de peste 5.000 de lei, disponibilizarea a 50 de oameni - personal editorial si tehnic.